Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο πείσμα»

Ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια μίλησε για την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη αλλά και για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Βιγιαρεάλ.
Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο πείσμα»
Ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια μίλησε σήμερα στο athlitiko metropolis για την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη αλλά και για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Βιγιαρεάλ.
Αρχικά υπογράμμισε πως: «σίγουρα όσο περνούσε η ώρα αισθανόμασταν μεγαλύτερη πίεση όμως έχουμε μεγάλό πείσμα, το οποίο βγαίνει μέχρι το τέλος». Για την κούραση των παικτών του δικεφάλου είπε: «Δεν είναι μόνο τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι και το γεγονός ότι παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο τερέν στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Αυτό φέρνει μεγαλύτερη κούραση. Είναι φυσιολογικό».

Για το νέο ρόλο που έδειξε να έχει στην ομάδα και για την ασίστ στο πρώτο γκολ τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι αλλάξαμε λίγο τακτική το τελευταίο διάστημα. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω εκεί που βοηθάω την ομάδα. Από την στιγμή που βοηθάω την ομάδα νιώθω ικανοποιημένος. Και χθες που έβγαλα την ασίστ αισθάνθηκα πολύ ωραία. Δεν έχει σημασία το ποίος σκοράρει. Φυσικά είναι υπέροχο να πετυχαίνεις γκολ όμως το θέμα είναι να κερδίζουμε».

Για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε στην Τούμπα και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στόχος είναι σίγουρα η πρόκριση. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όμως θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και προσπάθεια για να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...