Κρέσιτς: «Πρέπει πάντα να παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Ο Ντάριο Κρέσιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε για το διπλό στο Παγκρήτιο, την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ αλλά και την κλήρωση στο κύπελλο με τον ΠΑΣ.
Κρέσιτς: «Πρέπει πάντα να παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε στον Sport103 fm για τη νίκη επί του Εργοτέλη , την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ αλλά και την κλήρωση στο κύπελλο με τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας:
Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη επί του Εργοτέλη που μας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Είχα καλό προαίσθημα για τον αγώνα και πίστευα μετά την ισοφάριση του Σαλπιγγίδη ότι θα καταφέρναμε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και αυτό μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Και πέρσι πάντως κερδίσαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος και άλλωστε αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντα να παλεύουμε μέχρι το τέλος».
Για τον εαυτό του, τόνισε: «Είμαι σε καλή κατάσταση και σε φόρμα από την αρχή της σεζόν και δε νιώθω κουρασμένος παρά το γεγονός ότι αγωνίζομαι σε συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα, δήλωσε: «Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσουμε τον περσινό μας αποκλεισμό από την ομάδα αυτή και να αφήσουμε πίσω μας εκείνο το άτυχο αποτέλεσμα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια σε όλες τις υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη και θα είναι εξαιρετικό αν έρθει κάποια επιτυχία στο τέλος της σεζόν».
Για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, είπε: «Πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου μας θα μας δώσει επιπλέον ώθηση και εμείς υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά δεν είναι το καθοριστικό για την εξέλιξη του ομίλου. Αν κερδίσουμε την Βιγιαρεάλ θα έχουμε άλλον αέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...