Χάβος: "Είχαμε ψυχή..."

Ο Μάκης Χάβος μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, τονίζοντας αυτό που έκρινε το ματς ήταν η μαχητικότητα των παικτών του μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Χάβος: "Είχαμε ψυχή..."

Αναλυτικά όσα είπε o υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δείξαμε τα ψυχικά αποθέματα και το καθαρό μυαλό για να πετύχουμε την ανατροπή. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος οι παλεύουν για τη νίκη. Αξίζουν Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια»

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, δήλωσε: «Δε μπήκαμε υποτονικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, που ερχόταν από άσχημα αποτελέσματα και έπαιζε στην έδρα της. Μετά το 20’ είχαμε τον έλεγχο. Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι μετά την ισοφάριση με το γκολ του Σαλπιγγίδη, όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος».

Για τις καθυστερημένες αλλαγές που έκανε, τόνισε: «Δεν ήθελα να βιαστώ. Θέλαμε μετά το 80’ να αλλάξουμε την κατάσταση μεσοεπιθετικά και να φρεσκάρουμε την ομάδα κάτι που το κάναμε εν μέρει με τον Φιλομένο»

Διαβάστε ακόμη...