Χάβος: "Η πρόκριση μετράει"

Την προσπάθεια των παικτών του μέχρι το 120΄,  τόνισε στις δηλώσεις του ο Μάκης Χάβος
Χάβος: "Η πρόκριση μετράει"
Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη λήξη του απιχνιδιού στο ΔΑΚ Φλώρινας, ο  υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου πως  σήμερα επιβραβεύθηκε η προσπάθεια των παικτών του, που πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
«Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος και επιβραβεύτηκαν με το γκολ που πέτυχαν. Εστω και με τον τρόπο που πήραμε τη νίκη, καταφέραμε να πάρουμε και την πρόκριση και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει σε αυτή τη φάση. Είναι γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές, σήμερα, αλλά αυτό που κρατάμε όλοι μας είναι η πρόκριση».

Αναφερόμενος στο σύστημα (4-4-2), που χρησιμοποίησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, είπε: «Βλέπουμε ανάλογα με τα παιχνίδια το σύστημα που μας ταιριάζει. Μέχρι έχουμε κατανοήσει ότι με το συγκεκριμένο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Αναφερόμενος στους Γκαρσία, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς, τόνισε: «Κατά πάσα πιθανότητα και με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή, δύο από τους τρεις θα είναι στη διάθεσή μας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη».

Διαβάστε ακόμη...