"Να φέρουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας"(vid)

O Γκάρι Ροντρίγκες πήρε το βραβείο του MVP για τον μήνα Οκτώβριο και σε δηλώσεις του τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, θα πρέπει να δείξουνε προσωπικότητα και ποιοι είναι μέσα στο γήπεδο...
"Να φέρουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας"(vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ τελευταία δεν έχει φέρει καλά αποτελέσματα και δεν έχει καλή απόδοση, είπε: "Σίγουρα η ομάδα δε βρίσκεται στην καλύτερη την περίοδο. Όλοι έχουμε τη θέληση να βοηθήσουμε γιατί δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ τέτοια αποτελέσματα και εμφανίσεις. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, γιατί οι δυνατότητες υπάρχουν και θα το δείτε στην πορεία".

Για την εικόνα της ομάδας, σχολιάσε: "Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε στην αρχή της σεζόν. Είναι θέμα ψυχολογία και νοοτροπίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να βρεις τη λύση. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το κάνουμε, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητά μας και ποιοι είμαστε".

Σε ερώτηση αν θεωρεί πετυχημένη σε γενικές γραμμές τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, απάντησε: "Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν κερδίσαμε κάποιο παιχνίδι. Ήμασταν και άτυχοι γιατί στα παιχνίδια των ομίλων, νομίζω πως  αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε όμως και δε συνεχίζουμε στη διοργάνωση".

Για τη φωτογραφία με τον Κλάους και τα μπαλέτα, δήλωσε: "Ήταν μια φωτογραφία που βγάλαμε με τον Κλάους, ήταν μια πλάκα που κάναμε στην ομάδα. Δε θεωρώ πως ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αν ήταν θα το σχολίαζα και εγώ. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε σαν ομάδα".

Για το αν πιστεύει πως μια νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση και πάλι στην ομάδα: "Συμφωνώ με αυτήν την άποψη, είναι και θέμα ψυχολογίας. Μια νίκη μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη στην Καλλονή και να κάνουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια".

Για τις άδειες κερκίδες στο ματς με την Γκαμπάλα, τόνισε: "Σίγουρα είναι δύσκολο να βλέπεις άδειες τις κερκίδες ειδικά για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει πολύ κόσμο. Αυτό μπορώ να το καταλάβω όμως. Πρέπει να ψάξουμε εμείς μέσα μας, να δούμε πως θα φέρουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας, για να κερδίζουμε όλοι μαζί όπως και να χάνουμε όλοι μαζί. Νομίζω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση".

Για το αν θεωρεί κρίσιμο το παιχνίδι με την Καλλονή: "Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μια νίκη και φυσικά να πάρουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι από αυτά που ακολουθούν. Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να αναλύσουμε πολλά για το τι έγινε και τι δεν έγινε, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να πάρουμε τη νίκη".

Σε ερώτηση αν έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Πανθρακικό για να έχει καλή ψυχολογία, υπογράμμισε: "Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους. Αυτά τα ματς είναι τα πιο δύσκολα, γιατί στα ντέρμπι όλοι προσπαθούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Σε τέτοια παιχνίδια όμως θα πρέπει να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό και δεν έχει να κάνει τόσο με το ποδόσφαιρο όσο με τη νοοτροπία της ομάδας".

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει στην ομάδα  έλλειψη προσωπικότητας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δήλωσε: "Δεν υπάρχουν καλύτερα λόγια για να το περιγράψει κάποιος από αυτό που είπε ο προπονητής μας:  Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άντρας μέσα στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...