"Θεωρώ ότι με Άρνεσεν και Τούντορ θα φτιάξουμε καλή ομάδα"

O Χέντβιγκες Μαντούρο παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου στο περιθώριο της προετοιμασίας στο Ντούρβερτ...
"Θεωρώ ότι με Άρνεσεν και Τούντορ θα φτιάξουμε καλή ομάδα"

 Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ολλανδού άσου:

Για το νέο ξεκίνημα του Δικεφάλου: "Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, αυτή είναι η αίσθησή μου. Μου αρέσει το στυλ ποδοσφαίρου, θέλω να έχουμε την κατοχή της μπάλας, μου θυμίζει λίγο το ποδόσφαιρο του Άγιαξ. Κάθε ομάδα πρέπει να φτιάξει ένα σύνολο με συγκεκριμένη δομή. Πρέπει να αρχίσουμε ξανά από την αρχή, να προσαρμοστούμε στο στυλ και στην φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις στυλ σε λίγες μέρες. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσαν προθεσμία 3 χρόνων για να φτιάξουν σύνολο για τίτλους. ξόδεψαν 200 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη χρονιά και είναι ευχαριστημένοι με την 4η θέση. Είναι καλό να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο προπονητή και παίκτες, αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα των τελευταίων χρόνων. Δεν είχαμε έναν προπονητή να αρχίσει και να τελειώσει τη σεζόν. Η δομή σε μια ομάδα πρέπει να είναι σαν το χτίσιμο ενός σπιτιού. Θέλει γερά θεμέλια. Θεωρώ ότι με τον Άρνεσεν και τον Τούντορ θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αν δεν βάζεις καλές βάσεις, το σπίτι μπορεί να πέσει.".

Για την προσωπική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: "Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είχα πολλούς τραυματισμούς, ήμουν άτυχος. Δεν ήμουν στα στάνταρ, που είχα συνηθίζει κι αυτό έχει να κάνει και με το στυλ παιχνιδιού, που υπάρχει στην Ελλάδα. Τώρα με τον νέο προπονητή και με το νέο στυλ παιχνιδιού, νομίζω θα είμαι καλύτερος. Δεν ήμουν συνηθισμένος σε δυνατό παιχνίδι, με βαθιές μπαλιές. Και στον Άγιαξ και στην Βαλένθια, προσπαθούσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας".

Για την αποτυχία της περσινής σεζόν: "Σαν να έφυγε η σπίθα από μέσα μας, μπήκαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ, με αρνητική ψυχολογία, δεν μπορούσαμε να είμαστε δυνατοί πια, είναι κρίμα γιατί προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά στο τέλος της σεζόν δεν μπορέσαμε να είμαστε αυτό που θέλαμε".

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: "Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να περάσουμε. Έχουμε καλούς παίκτες, καλούς παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμούς, μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με πέρσι, έχουμε ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το κενό οποιουδήποτε λείψει. Θέλουμε παίκτες, αλλά αυτό είναι θέμα της ομάδας"

Για τη γενικότερη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα: "Τώρα πρέπει να βρεθεί μια λύση για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ζω εκεί, μου αρέσει πολύ και εύχομαι το καλύτερο για τους Έλληνες, δεν θέλω να υποφέρουν άλλο από τις αποφάσεις της κυβέρνησης"

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: "Απλά να έρθουν στο γήπεδο. Είμαστε μια οικογένεια, όλοι πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να βρίσκουμε λύσεις. Ξέρουμε ότι παίξαμε άσχημα, οι οπαδοί πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα και ξέρω ότι θα το κάνουν. Είμαστε στην Ολλανδία για προετοιμασία και έρχονται και στα φιλικά να μας υποστηρίξουν".

 

Διαβάστε ακόμη...