Μπουσαϊντί : "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ"

Ο Ανίς Μπουσαϊντί αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ.
Μπουσαϊντί : "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ"
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, που μετά από ένα μικρό στάδιο προσαρμογής που χρειάστηκε έδειξε το πλούσιο ταλέντο και η απουσία του από την δεξιά πλευρά της άμυνας του "Δικεφάλου" είναι ένα πρόβλημα για τον Δερμιτζάκη.
Ο Τυνήσιος μίλησε στον "Sport 103" για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/9) με την Κλαμπ Μπριζ, τον αγώνα της Κυριακής (19/9) με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Για την ομάδα: "Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχα ρεπό, γιατί έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις, αλλά από σήμερα προπονούμαι κανονικά. Κάνουμε σκληρές προπονήσεις εμείς που έχουμε μείνει στην Ελλάδα, για να είμαστε έτοιμοι όταν θα γυρίσει η αποστολή από το Βέλγιο. Πρέπει να βρεθούμε στην ίδια κατάσταση με τα άλλα παιδιά, όταν επιστρέψουν. Είμαστε μια ομάδα και όλοι μαζί κοιτάμε να δουλεύουμε συνολικά. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε μια δεμένη ομάδα και αναπληρώνουμε ο ένας το κενό του άλλου".

Για τον αγώνα στο Βέλγιο: "Θα ήθελα πολύ να είμαι με την αποστολή και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά, γιατί είμαστε μια οικογένεια και βοηθάμε ο ένας τον άλλο, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

Για την Κλαμπ Μπριζ: "Είχα δει την Μπριζ με τη Μαλίν, γιατί είναι η πρώην ομάδα μου και μου αρέσει να την παρακολουθώ. Είναι καλή ομάδα, όχι όμως όπως στο παρελθόν. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματά της. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Έχω ξεχωρίσει τον Ντιράρ και τον Βάργκας, είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και βοηθούν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη. Είναι μια καλή ομάδα επιθετικά, αλλά όχι και αμυντικά. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς πίσω και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Πιστεύω πως αν πετύχουμε πρώτοι γκολ, δύσκολα θα μπορέσει η αντίπαλος να μας κερδίσει. Δε θα πρέπει να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά. Στη συνέχεια, θα πάρουμε δύναμη από τους οπαδούς μας που θα βρεθούν για μια φορά ακόμη στο πλευρό μας".

Τη σύγκριση Μπριζ - Φενέρμπαχτσε: "Η Φενέρ είναι ένα μεγάλο όνομα και πολύ καλύτερη ομάδα από την Μπριζ. Όπως είπα και πριν, η αντίπαλός μας έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και πρέπει να τους δείξουμε ότι πάμε με αυτοπεποίθηση και ότι δε φοβόμαστε το ματς".

Το... όνειρό του: "Αν έπεφτα για ύπνο, θα ήθελα να ονειρευτώ το σκορ του αγώνα. Το ιδανικό σκορ για μένα θα ήταν το 0-2, με κεφαλιά του Μαλεζά μετά από κόρνερ και το δεύτερο γκολ να το πετυχαίνει ο Βιερίνια".

Για τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη: "Νιώθω πολύ καλά στη χώρα σας, στην πόλη σας. Υπάρχει ποδοσφαιρική αύρα και την αναπνέω κάθε μέρα. Στον ΠΑΟΚ νιώθω πολύ άνετα".

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: "Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και όχι να τον κάνουμε να φύγει λυπημένος από το γήπεδο, όπως στο ματς της Τρίπολης".


Διαβάστε ακόμη...