“Να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς”

Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα του Novasports ο Γιώργος Γεωργιάδης, με αφορμή την αναμέτρηση της Κυριακής (26.04) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.
“Να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς”

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα που ταλανίζουν τον Δικέφαλο αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Για την αναμέτρηση της Κέρκυρας και το τι κρατάει από αυτή:"Η συνολική μας αμυντική λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή. Κάναμε λίγα λάθη στην αμυντική μας γραμμή. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν ώστε να μην κινδυνεύσουμε, για αυτό άλλωστε και όταν μείναμε με δέκα κρατήσαμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό. Όπως είπα όμως και μετά το παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα με την μπάλα στα πόδια, να δημιουργήσουμε πιο πολλές φάσεις, πιο πολλές ευκαιρίες, ώστε να σκοράρουμε πιο εύκολα".

Για το αν είναι ατομικό ή ομαδικό πρόβλημα η επιθετική δυστοκία:"Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να έχουμε σωστές τοποθετήσεις όσων αφορά την επιθετική μας ανάπτυξη. Να βρίσκονται οι παίκτες στις θέσεις που πρέπει ώστε να έχουμε πιο πολλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Πρέπει όλοι να έχουν πιο πολλές επιλογές. Και βέβαια περιμένουμε από κάποια παιδιά να ανεβάσουν την απόδοση τους στον επιθετικό τομέα, για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς".

Για τον αν αυξάνει την πίεση η επαναφορά της ομάδας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας:"Δεν αλλάζει πολλά πράγματα όσων αφορά την βαθμολογία και το τι μπορεί να γίνει στα Play Off. Σίγουρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση των παικτών. Οι νίκες τους κάνουν να πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους. Το να είσαι δεύτερος είναι σημαντικό αλλά όχι τόσο. Εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στα Play Off και στα επόμενα τρία παιχνίδια θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι εκεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάντα όμως θέλουμε να κερδίζουμε οποιοδήποτε παιχνίδι".

Για το αν το παιχνίδι της Κυριακής είναι "πρόβα" για τα Play Off:"Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα που διεκδικεί την είσοδο στην πεντάδα και έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά θα έλεγα. Πολλοί από τους παίκτες παίζουν πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζονται μεταξύ τους και είναι δεμένοι. Ο κ.Πετράκης είναι για δεύτερη χρονιά εκεί, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλη η συμβολή του σε όλο αυτό το καλό δημιούργημα. Και βέβαια είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει από τους λεγόμενους μεγάλους, τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, ούτε εκτός ούτε εντός. Εμείς το βλέπουμε σαν ντέρμπι και ελπίζουμε να έχουμε καλή παρουσία και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που τους κερδίζει την φετινή χρονιά".

Για τους Χαρίση και Κοροβέση:"Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές και εμείς δεν γνωρίζουμε μόνο αυτά τα παιδιά. Παρακολουθούμε αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως είναι λογικό. Τώρα είναι ευκαιρία να δούμε από κοντά αυτά τα δύο παιδιά, και να δούμε πως θα ανταποκριθούν και ποια θα είναι η απόδοσή τους".

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:"Πολύ θετικό το βήμα που κάνει η πολιτεία, γιατί νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Άρα για τους λίγους μήνες που βρίσκεται στην θέση της η νέα κυβέρνηση έχει κάνει πάρα πολλά που δεν έχουν κάνει προηγούμενες. Αλλά και το αποκλειστούν οι σύλλογοι και η εθνική ομάδα από τις διοργανώσεις νομίζω θα είναι καταστροφικό. Ελπίζω να υπάρχει διάλογος και να βρεθεί λύση και με τους φορείς της FIFA και της UEFA και με την πολιτεία και με την ΕΠΟ. Να πρυτανεύσει η λογική και να βρεθεί λύση".

Διαβάστε ακόμη...