Δερμιτζάκης: Το χρωστούσαμε στον κόσμο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε πανευτυχής και μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο...
Δερμιτζάκης: Το χρωστούσαμε στον κόσμο
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε πανευτυχής και μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο ενώ ζήτησε συγκέντρωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, που δούλεψαν πολύ για να εκπληρώσουμε το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Σίγουρα, τη μερίδα του λέοντος λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, που δούλεψαν πολύ. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός. Η πρόκριση ήταν δίκαιη. Κάναμε μία σειρά παιχνιδιών, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το αρχικό μας στόχο, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ήρθαμε εδώ, όπως είπα και χθες, για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση και έτσι έγινε. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και είχαμε προϋποθέσεις νε πετύχουμε κι άλλα γκολ. Μας προβληματίζει το νεκρό σημείο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνιο, αλλά θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε νε ισοφαρίσουμε και να μην πάει το παιχνίδι στην παράταση. Έβγαλα τον Μπουσαϊντί γιατί έπαιζε με κάρτα. Τα παιδιά που μπήκανε βοήθησαν πολύ. Το παιχνίδι για εμάς είναι ήδη παρελθόν. Την Κυριακή ξεκινάμε έναν Γολγοθά για το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε με το δεξί γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Διαβάστε ακόμη...