Δερμιτζάκης: "Έτσι σας θέλω"

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" τόνισε στους παίκτες του, ότι η υπόθεση πρόκριση δεν τελείωσε.
Δερμιτζάκης: "Έτσι σας θέλω"
Ο Παύλος Δερμιτζάκης με την ομιλία του στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης του Σαββάτου στην Σουρωτή -σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στην ιστοσελίδα των Σπορ του Βορρά.- έδειξε ότι θέλει να ανεβάσει το ηθικό τους και παράλληλα να τους περάσει το μήνυμα ότι παρά την σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί της "Φενέρ", η υπόθεση πρόκριση δεν τελείωσε και όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς  της Πέμπτης στο «Σουκρού Σαράτσογλου»...

"Αρχίζει μια κρίσιμη εβδομάδα για εμάς", ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Μακεδόνας τεχνικός απευθυνόμενος στους παίκτες του "Δικεφάλου" και συνέχισε: "Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη συνολική σας παρουσία στο ματς με την Φενέρμπαχτσε. Πραγματικά έτσι θέλω να σας βλέπω να αγωνίζεστε".

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" έδωσε ιδιαίτερη έμφαση  στο γεγονός ότι ακόμη και μετά την αποβολή του Βιτόλο στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, οι παίκτες του δεν πανικοβλήθηκαν και δεν έχασαν την συνοχή τους στον αγωνιστικό χώρο: "Ακόμη και όταν μείνατε με δέκα, δεν χάσατε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια καλή ομάδα. Δείξατε γενικότερα μια καλή εικόνα, έστω και να το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο ευνοϊκό για εμάς".

"Η προσοχή μας στη ρεβάνς"

Στη συνέχεια ο  Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε στους παίκτες του ότι ακόμη η πρόκριση δεν έχει κριθεί και επισήμανε ότι εφόσον παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν το βράδυ της Πέμπτης από την Πόλη με το εισιτήριο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις αποσκευές τους: "Φυσικά και δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Αν όμως δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, θα έχουμε σημαντικές ελπίδες για την επίτευξη του στόχου μας".

Αμέσως μετά, ο προπονητής του "Δικεφάλου" ενημέρωσε τους παίκτες για το πρόγραμμα των προπονήσεων τις επόμενες ημέρες και τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτό. Από την στιγμή που ακολουθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Πανσερραϊκό, αναμένεται να δοθεί περισσότερο βάρος στην τακτική και λιγότερο στην φυσική κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη...