«Θα χρειαστούμε αγωνιστική πειθαρχία»

Πριν από την προπόνηση της περασμένης Τετάρτης, ο Άγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε τις σκέψεις του για την επικείμενη, εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
«Θα χρειαστούμε αγωνιστική πειθαρχία»

Ο φιλικός αγώνας της προηγούμενης Παρασκευής, το σημαντικό χρονικό διάστημα ανάμεσα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, το φαινόμενο της αποχώρησης μιας ομάδας από το πρωτάθλημα - όπως συνέβη με τη Νίκη Βόλου - μεσούσης της περιόδου κι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο "Δικέφαλος" ήταν τα βασικά σημεία αναφοράς στις θέσεις που παρέθεσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που δεν έγινε είπε: "Αυτά είναι άσχημα πράγματα. Καλό θα είναι αυτά τα θέματα να λύνονται από την αρχή του πρωταθλήματος, γιατί μετά δημιουργούν πολλά προβλήματα και στις ίδιες τις ομάδες και στους φιλάθλους. Τι να κάνουμε; Είναι ένα από τα μείον του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν από το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να λύνονται αυτά από την αρχή, για να μην μπαίνουν σε αυτές τις άσχημες διαδικασίες οι ομάδες και ο κόσμος".

Για το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την Μλάντοστ Λουτσάνι, σημείωσε: "Ήταν καθαρά ένα παιχνίδι προπόνησης. Έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, άλλα που είχαν προβλήματα λόγω  μεγάλης απουσίας. Δώσαμε χρόνο στον Νομπόα και στον Παπαγιαννόπουλο για να δούμε που βρίσκονται. Ήταν ένα καλό τεστ".

Για την κατάσταση της ομάδας του μετά τη "διακοπή" επεσήμανε: "Έχουμε προβλήματα με ιώσεις. Αυτό με προβληματίζει, γιατί αρκετά παιδιά λόγω της ίωσης έχασαν αρκετές προπονήσεις. Ελπίζω μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να είναι όλοι καλά".

Όσον αφορά, τέλος, το ματς με τον Παναιτωλικό, τόνισε: "Και η θέση του και σαν ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Έχει έναν καλό προπονητή που είναι εκεί πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι θετικό γι' αυτούς. Θα χρειαστεί πολύ αγωνιστική πειθαρχία και πολλή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο. Όπως έχω πει και παλαιότερα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς".

Δείτε τα όσα είπε ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...