Κοτσαμάν: "Είμαστε γείτονες"

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα, o Τούρκος προπονητής έδειξε πως υπολογίζει πολύ τον ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε και την πεπείθηση του πως το ζευγάρι των αγώνων θα φέρει πιο κοντά τις δυο γείτονες χώρες. Άλεξ: "Ήρθαμε για να νικήσουμε"
Κοτσαμάν: "Είμαστε γείτονες"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αικιούτ Κοτσαμάν:

"Θεωρώ ότι αυτή η κλήρωση ήταν πολλή κακή και για τις δύο ομάδες. Από την άλλη θεωρώ ότι είναι και μία καλή κλήρωση αφού φέρνει δύο γείτονες πιο κοντά τον έναν με τον άλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Θεσσαλονίκη. Είχα έρθει πριν μερικά χρόνια για έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην γενέτειρα του Κεμάλ του ιδρυτή μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θα είναι πολύ διαφορετικό ματς από ότι με την Γιουνγκ Μπόις."

"Για τον Βολκάν Ντεμιρέλ θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Κάθε παιχνίδι έχει πίεση, ο σχεδιασμός μας ήταν να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν στεκόμαστε εκεί, θα πρέπει να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλω να χρησιμοποιήσω τον Νιάνγκ, όμως έχουμε ακόμη 24 ώρες για να αποφασίσω πόσο θα παίξει. Εγώ θα ήθελα να παίξει.

Είδα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ κι ο βοηθός μου είδε το φιλικό με την Παρτιζάν. Διέκρινα ότι είναι πειθαρχημένη μία ομάδα, όλη η ομάδα αμύνεται πίσω από τη μπάλα, έχει πολλούς θερμούς οπαδούς και δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξει κανείς με μία τέτοια ομάδα.

Εχω κάνει από την αρχή της σεζόν παρατηρήσεις στους παίκτες για τις πολλές κάρτες, που δεχόμαστε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πολλές φορές απρόβλεπτο. Πιστεύω οι παίκτες μου να το προσέξουν αυτή τη φορά"

Άλεξ: "Ήρθαμε για να νικήσουμε"

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ο παίκτης που επιλέχθηκε να μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Φενέρ με τον ΠΑΟΚ: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία με ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση. Φυσικά γνωρίζω σε τι γήπεδο θα παίξω. Έχουμε πληροφορηθεί για την πίεση που ασκούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι υπάρχει "καυτή" ατμόσφαιρα. Έχουμε κάνει την σχετική έρευνα μας. Πάντα, με όποια ομάδα και αν παίζουμε κάνουμε πάντα μια μικρή σύσκεψη. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολλή δυνατή ομάδα. Έχω φίλους που παίζουν στην Ελλάδα και μου έχουν πει πολλά για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δίκαια αποκλειστήκαμε από την Γιουνγκ Μπόις. Ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν."

Διαβάστε ακόμη...