Βιτόλο: «Μοιρασμένες πιθανότητες»

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Βίκτορ Βιτόλο, την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Φενερμπαχτσέ στα πλέι οφ του Europa League.
Βιτόλο: «Μοιρασμένες πιθανότητες»
Δύσκολη χαρακτήρισε ο Βίκτορ Βιτόλο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Φενερμπαχτσέ στα πλέι οφ του Europa League. «Στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να κάνουμε κάτι καλό στις ελληνικές διοργανώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μέσος. «Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης και ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για αυτό τον στόχο», πρόσθεσε.

Ο Βίκτορ Βιτόλο δήλωσε...

«Η κλήρωση είναι δύσκολη. Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολες. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, όμως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το 50% που του αναλογεί από αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, αλλά στενοχώρια επειδή φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Ναι υπάρχει στεναχώρια, αλλά ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κοιτάει μπροστά.

Στον ΠΑΟΚ κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να κάνουμε κάτι καλό στις ελληνικές διοργανώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Θέλει να είναι στους ομίλους της διοργάνωσης και πρέπει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αφήνουμε πίσω τον Άγιαξ. Ό,τι έγινε, έγινε στα δύο αυτά ματς. Δεν αλλάζει κάτι, γυρίζουμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά.

Δεν έχει σημασία το που θα γίνει το πρώτο ματς και που το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, όταν παίζει γηπεδούχος. Από την άλλη, η Φενερμπαχτσέ είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης και ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για αυτό τον στόχο».

Διαβάστε ακόμη...