"Χαίρομαι πραγματικά που βοηθάω την ομάδα"

O Στέφανος Αθανασιάδης παίρνοντας το βραβείο για το best goal της 8ης αγωνιστικής, που σημείωσε στο ματς με την Βέροια, τόνισε πως πάνω απ' όλα χαίρεται που βοηθάει την ομάδα.
"Χαίρομαι πραγματικά που βοηθάω την ομάδα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: "Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω και τον Ρατς για την ασίστ. Το να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα δεν είναι ένας στόχος που δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, αλλά πάνω απ' όλα χαίρομαι πραγματικά που βοηθάω την ομάδα μου, με τα γκολ που σημειώνω"

Για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, σχολίασε: «Έχουμε δυο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό όπως και πέρσι. Βρισκόμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις..."

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη που ακολουθεί, είπε: "Είναι ασφαλώς ένα δύσκολο ματς. Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα και εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματά του και να πάρουμε το τρίποντο της νίκης, η οποία είναι πολύ σημαντική για μας"

Σε ερώτηση αν το γκολ που σημείωσε ήταν πιο δύσκολο από εκείνο που είχε πετύχει κόντρα στον Άρη πέρσι, στο 4-1, απάντησε: "Πιστεύω ότι το γκολ εκείνο ήταν πιο δύσκολο από αυτό με τη Βέροια, γιατί η μπάλα ήρθε από πιο ψηλά".

Για την παρουσία του Ρατς στην ομάδα είπε: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπήκε πολύ νωρίς στο κλίμα της ομάδας. Τον βοηθήσαμε όλα τα παιδιά. Μακάρι να κάνει συνεχώς τέτοιες ασίστ και να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου"

Τέλος σχολιάζοντας το ότι παίζει φέτος αρκετά εκτός της μεγάλης περιοχής,τόνισε: "Είναι κάτι που το ζητά ο προπονητής, έτσι ώστε να βοηθώ τους συμπαίκτες μου ανοίγοντας χώρους. Μέσα από τις προπονήσεις πιστεύω ότι θα βελτιώνομαι και σε αυτόν τον τομέα, ώστε να βοηθώ ακόμη περισσότερο την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...