Λίμπρεχτς: «Έχει την δύναμη ο ΠΑΟΚ»

O Ολλανδός τεχνικός Τάις Λίμπρεχτς που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι Άγιαξ-ΠΑΟΚ
Λίμπρεχτς: «Έχει την δύναμη ο ΠΑΟΚ»
Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε σήμερα ο Ολλανδός τεχνικός που πέρασε  από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, Τάις Λίμπρεχτς.
Ξεκινώντας τα λεγόμενά του για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, ο Λίμπρεχτς τόνισε: «Και για τις δύο ομάδες είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Ο Αγιαξ στην έδρα του πρέπει να κερδίσει και να παίξει επιθετικά, όπως συνηθίζει. Δε θα είναι εύκολο για αυτόν, αλλά έχει καλή ομάδα. Είναι γνωστό, ότι ακόμα ψάχνεται για ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή. Μπορεί ο Σουάρεζ, να έμεινε εκτός προπονήσεων του Αγιαξ, αλλά δεν έχει χάσει πολύ έδαφος. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πρόκειται για τον πρώην σημαντικό παίκτη του Αγιαξ».

«Σημαντικό το πρώτο ματς»

Ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας για τον ΠΑΟΚ είπε: «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, αλλά παραμένει μία δυνατή ομάδα. Έχει τη δύναμη να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό όμως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, διότι αν ο Αγιαξ κερδίσει με πολλά γκολ, μετά θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να ανατρέψει την κατάσταση. Όμως, αν χάσει με μικρό σκορ, 1-0 για παράδειγμα, ή πάρει ισοπαλία, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τον Αγιαξ στην Τούμπα. Και αυτό το λέω με 100% σιγουριά».

«Πρώην γίνονται προπονητές και στην Ολλανδία»

Τέλος, για τον Παύλο Δερμιτζάκη ο 69χρονος τεχνικός τόνισε: «Απ' ότι ξέρω είναι ένας νέος προπονητής, με όρεξη για δουλειά. Είναι και παλαιός παίκτης του ΠΑΟΚ και αυτό είναι καλό. Και στην Ολλανδία συνηθίζεται πρώην ποδοσφαιριστές να γίνονται προπονητές στις ομάδες που αγωνίστηκαν».

.................................................................................................................

Nα θυμίσουμε ότι ο Τάις Λίμπρεχτς συνέδεσε το όνομά του με  τη μοναδική σε έμπνευση ενέργεια του τότε προέδρου Χάρη Σαββίδη να τον πουλήσει πακέτο με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Μπανιώτη στον ολυμπιακό του Κοσκωτά....

Στον πάγκο της ομάδας μας κάθισε ολόκληρη τη σεζόν 1986-1987 καθώς και 10 παιχνίδια από την επόμενη σεζόν πριν τον διαδεχτεί ο Μιχάλης Μπέλης. Ο Λίμπρεχτς πέρα από την παρουσία του στον πάγκο αρκετών ελληνικών ομάδων, πέρασε και από αυτόν της Εθνικής Ολλανδίας, όπως και από αυτόν της Αϊντχόφεν. (admin team)

 

Διαβάστε ακόμη...