Φωτάκης: Θα βελτιωθούμε

Ο Φωτάκης μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας ενώ εκφράστηκε αισιόδοξα για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.
Φωτάκης: Θα βελτιωθούμε
Ο Γιώργος Φωτάκης χαρακτήρισε τραγική την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας, εστίασε στον τρόπο δουλειάς του Μάριο Μπερέτα τον οποίο οι παίκτες δεν έχουν αφομοιώσει, ενώ εκφράστηκε αισιόδοξα για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τις εμφανίσεις στα φιλικά: "Δεν παίζουμε καλά. Κάνουμε τραγικές εμφανίσεις και γεγονός είναι ότι προβληματιζόμαστε. Δουλεύουμε καλά, όμως, και θα βελτιωθούμε".

Για το αν αυτές οι εμφανίσεις οφείλονται στην έλευση νέου προπονητή: "Είναι δύσκολο να καταλάβουμε αμέσως κάποια πράγματα, που ζητάει ο νέος προπονητής μας, σε σχέση με τον τρόπο που δουλεύαμε με τον κ. Σάντος. Την προηγούμενη σεζόν δεχόμασταν γκολ σπάνια. Στα φιλικά βλέπουμε ότι είναι αλλιώς. Θέλω να πιστεύω, πάντως, ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο σύντομα, αρχής γενομένης από σήμερα".

Για το πού αποδίδει τις εμφανίσεις στα φιλικά: "Πάνω κάτω η ομάδα είναι ίδια με την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, προστέθηκαν κάποιοι παίκτες σημαντικοί. Ο προπονητής, όμως, ζητεί πράγματα διαφορετικά από αυτά που ζητούσε ο κ. Σάντος. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του. ένας λόγος είναι αυτός. Επιπλέον, είμαστε πιασμένοι από τις συνεχείς προπονήσεις. Αυτό, όμως, θα βελτιωθεί".

Για το αν περνάνε στην ομάδα αυτά που θέλει ο Μπερέτα: "Φυσικά και καταλαβαίνουμε από τώρα ορισμένα πράγματα, αλλά δεν μπορεί να βγουν όλα αμέσως στο γήπεδο. Άλλωστε, είναι άλλο στιλ παιχνιδιού να προσπαθείς να πιέσεις ψηλά, όπως θέλει ο κ. Μπερέτα".

Για το επιθετικό πρέσινγκ: "Πρεσάρουμε, πλέον, ψηλά. Από εκεί ξεκινάει η δουλειά. Η ομάδα θέλει να πρεσάρει επιθετικά, αλλά δεν μας βγαίνει ακόμη".

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: "Ασφαλώς και είναι σημαντικά τα ματς με τον Άγιαξ, κυρίως για τον ίδιο τον σύλλογο. Πάμε σε αυτά, όμως, χωρίς άγχος".

Για το αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς: "Είμαστε οκτώ μέρες πριν από το πρώτο ματς με τον Άγιαξ. Μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν. Προλαβαίνουμε..."

Για τον ίδιο: "Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Να βοηθώ, όποτε μου ζητηθεί".

Για τη σχέση του με τον Σαλπιγγίδη: "Με τον Δημήτρη ήμασταν και είμαστε πάντα στο ίδιο δωμάτιο. Άλλωστε, μαζί είχαμε έρθει στον ΠΑΟΚ την πρώτη φορά. Μιλούσαμε και όταν ήταν στον Παναθηναϊκό. Με την παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα".

Για το στόχο του ΠΑΟΚ: "Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα και να κάνουμε την ίδια καλή πορεία με την περασμένη σεζόν".

Διαβάστε ακόμη...