Μπουσαϊντι: "Ήρθα σε καλύτερη ομάδα"

O Ανίς Μπουσαϊντι είναι και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ.αφού χτες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με τον "Δικέφαλο"
Μπουσαϊντι: "Ήρθα σε καλύτερη ομάδα"
O Ανίς Μπουσαϊντι είναι και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Τυνήσιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον δικέφαλο και δηλώνει έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου, της τεχνικής ηγεσίας και των συμπαικτών του.

O Ανίς Μπουσαΐντι συμπλήρωσε την πρώτη εβδομάδα δουλειάς με τα "ασπρόμαυρα" και μέρα με την μέρα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε πως θα βρει την φόρμα του μέσα από τα παιχνίδια, ενώ δεν έκρυψε πως ήδη αισθάνεται άνετα στη νέα του ομάδα.

Για τα κοινά στοιχεία Ελλάδας και Τυνησίας: "Μόλις οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ, πήρα τηλέφωνο τη σύζυγο για να της πω ότι έρχομαι σε μια χώρα με πολλή θάλασσα, στοιχείο το οποίο λατρεύει. Αλλά υπάρχουν και άλλα κοινά της Ελλάδας με την Τυνησία, όπως είναι η καταδεκτικότητα των κατοίκων τους, και φυσικά ο καιρός".

Για την υποδοχή που είχε: "Από την πρώτη στιγμή όλοι με υποδέχτηκαν με θαυμάσιο τρόπο στην ομάδα. Αμέσως ένιωσα ότι ήμουν ευπρόσδεκτος από όλους. Ήδη αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να δικαιώσω τους δικούς μου ανθρώπους, και φυσικά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Για να βρεθώ σε φόρμα, θα χρειαστεί να βρω πρώτα τον ρυθμό μου, που έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Χρειάζεται, επιπλέον, να κατανοήσω πλήρως την τακτική που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής. Πάντως, μου έχει κάνει εντύπωση το καλό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας".

Για το τι του είπαν για τον ΠΑΟΚ: "Όπως μου τόνισε ο ατζέντης μου, έρχομαι σε μια ομάδα, στην οποία, εφόσον προσφέρω το 100% των δυνάμεων μου, θα αποκτήσω τον σεβασμό όλων. Επιπλέον, διάβασα στον Τύπο της χώρας μου δηλώσεις του Ναφτί, που είναι φίλος μου, και ο οποίος μιλούσε με καλά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για την εμπειρία του στην Σάλτσμπουργκ: "Η πρώτη χρονιά για μένα στην ομάδα της Αυστρίας ήταν πολύ καλή, με συμμετοχές και στη διοργάνωση του ΟΥΕΦΑ, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Το καλοκαίρι που ακολούθησε, οι άνθρωποι της ομάδας με προέτρεψαν να ξεκουραστώ και να μην πάρω μέρος στις εκδηλώσεις της εθνικής, κάτι που φυσικά δεν δέχτηκα.

Είχα την ατυχία να επιστρέψω τραυματίας στην Σάλτσμπουργκ και αυτό το γεγονός εξόργισε τους ανθρώπους της. Όταν αποθεραπεύτηκα, με υποχρέωσαν να αγωνιστώ με την ομάδα νέων, με την οποία είχα τέσσερα γκολ με εκτελέσεις φάουλ. Ήμουν, κατά γενική ομολογία έτοιμος να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα, αλλά ο προπονητής της ήθελε ποδοσφαιρικά να με "σκοτώσει".

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ: "Όλοι ξέρουν ότι ο Άγιαξ είναι από τις δυνάμεις της Ευρώπης και, μάλιστα, πριν από μια δεκαετία συμπεριλαμβάνονταν στην ελίτ. Από την άλλη, πάντως, σε μια διαδικασία αγώνων, που θα διεξαχθούν σε διάστημα μόλις μια εβδομάδας, όλα μπορούν να συμβούν".

Διαβάστε ακόμη...