Εστογιανόφ: Λείπει από την εθνική ο Γκαρσία

Σε δηλώσεις  που έκανε στη ΝΕΤ, ο Ουρουγουανός  Φαμπιάν Εστογιανόφ τόνισε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο φυσικός ηγέτης  της εθνικής Ουρουγουάης ομάδας!
Εστογιανόφ: Λείπει από την εθνική ο Γκαρσία
Σε δηλώσεις  που έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη ΝΕΤ, ο Ουρουγουανός παίκτης του Πανιωνίου Φαμπιάν Εστογιανόφ αναφερόμενος στην παρουσία της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής όπου διεξάγεται το Μουντιάλ επεσήμανε ότι από  αυτήν την ομάδα λείπει ο "δικός μας" Πάμπλο Γκαρσία και ο Ζαλαγέτα.

Μάλιστα προχωρώντας ακόμα περισσότερο τόνισε ότι ο Πάμπλο είναι ένας παίκτης που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ουρουγουάης , είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας και η μη συμμετοχή του στην αποστολή προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς...

Βέβαια σύμφωνα πάντα με τον Εστογιανόφ, ο  62χρονος τεχνικός Oscar Washington Tabarez διαθέτει αρκετές αξιόλογες μονάδες και έχει  παρουσιάσει ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο στα δύο πρώτα παιχνίδια.  Σε αυτήν την ομάδα  όμως, ασφαλώς  θα βοηθούσε ο   Γκαρσία που με την εμπειρία του αλλά και την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία θα αποτελούσε ένα ακόμα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή. Κλείνοντας ο επιθετικός του Πανιωνίου υπενθύμισε στον ρεπόρτερ την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο.

Διαβάστε ακόμη...