Βιτόλο: “Οπαδός των οπαδών”

"Είμαι ένας φανατικός οπαδός των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, είμαι υπερήφανος για τον κόσμο μας που μας ακολουθεί σε κάθε αγώνα".
Βιτόλο: “Οπαδός των οπαδών”
Με το... στόμα ανοικτό έχει μείνει ο Βίκτορ Βιτόλο από την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα, όπου γέμισε το "Ανθή Καραγιάννη"! Ο Ισπανός μέσος του δικεφάλου αναφέρθηκε τόσο στους οπαδούς του συλλόγου με κολακευτικά σχόλια, όσο και στο μέλλον της ομάδας, για το οποίο δηλώνει αισιόδοξος.

«Είμαι ένας φανατικός οπαδός των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, είμαι υπερήφανος για τον κόσμο μας που μας ακολουθεί σε κάθε αγώνα. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε, οι φίλαθλοι μας έκαναν σε έναν εκτός έδρας αγώνα να νιώθουμε σαν να παίζουμε στο γήπεδο μας», ήταν η σχετική "ατάκα" του Ισπανού μέσου του Π.Α.Ο.Κ.

Για το παιχνίδι με την Καβάλα είπε: «Κάναμε ότι έπρεπε για την νίκη, ήμασταν ανώτεροι, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά η έλλειψη τύχης μας στέρησε το γκολ που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς στην Καβάλα. Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ανώτερος από την Καβάλα, είχαμε καλές και καθαρές ευκαιρίες, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά είχαμε δοκάρια, σουτ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, οπότε μιλάμε περισσότερο για έλλειψη τύχης».

Θεωρεί πως το επιθετικό πρόβλημα είναι θέμα χρόνου: «Έχουμε θετικό απολογισμό, γιατί σε κάθε αγώνα παίρνουμε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίζουμε και παράλληλα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη. Εφόσον μπορούμε να έχουμε την ίδια απόδοση και να κάνουμε τόσες ευκαιρίες, το γκολ θα έρθει, είμαι σίγουρος».

Για τους στόχους του Π.Α.Ο.Κ.: «Στο Κύπελλο ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ... ζεστός για τον συγκεκριμένο θεσμό. Σίγουρα θέλουνε να παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη. Αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και πραγματικά έχουμε τις δυνατότητες να πάμε ακόμα ψηλότερα, ακόμα καλύτερα»

Για τη δική του απόδοση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνω και την απόδοση μου. Νιώθω ότι είμαι στο 100%, είχα μία δύσκολη περίοδο λόγω του τραυματισμού μου. Αλλά μπορώ να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα, δεν κοιτάω όμως την προσωπική μου απόδοση αλλά να κερδίζει ο Π.Α.Ο.Κ.»

Κάθε χρόνο διοργανώνει ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα: «Διοργανώνω για τρίτη χρονιά αυτό το φιλανθρωπικό παιχνίδι, στόχος φέτος είναι να βοηθήσουμε τις πολύτεκνες οικογένειες».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis

Διαβάστε ακόμη...