Η Μικτή Ζώνη του Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Όλα όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι Ενρίκε, Πασχαλάκης και Σάκχοφ στη Μικτή Ζώνη του Xanthi FC Arena.
Η Μικτή Ζώνη του Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Εβγέν Σάκχοφ

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που βρέθηκαν και εδώ για να μας υποστηρίξουν. Είναι σημαντικό έως το τέλος να είμαστε όλοι μαζί όπως και σήμερα.

Δεν μπορώ να πω κάτι προσωπικά για την απόδοσή μου, αυτά θα τα κρίνει ο προπονητής. Εμείς παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και αυτό φάνηκε και σήμερα μέσα στο γήπεδο.

Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίξω μαζί, αλλά η ομάδα να πάρει τη νίκη. Είναι ένας νέος παίκτης στην ομάδα, πρέπει να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Ξέρουμε ότι θα ήθελε να ήταν μαζί μας στο γήπεδο. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Για το συμβόλαιο μου, αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να φτάσουμε έως το τέλος με νίκες και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι περισσότερο, γιατί όταν τα μπερδεύεις μέσα στο μυαλό σου, μπορεί να χάσεις τον βασικό σου στόχο» .

Πέδρο Ενρίκε

«Αφιερώνω το γκολ μου στην γυναίκα μου και την κόρη μου που έμεινε πίσω στην Βραζιλία, σε λίγο καιρό όμως θα είμαστε όλοι μαζί.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δούλεψα πολύ στις προπονήσεις για να καταφέρω να παίξω, όλοι οι παίκτες στην ομάδα μου έδωσαν αυτοπεποίθηση τώρα που επέστρεψα ξανά στον ΠΑΟΚ» .

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε το γήπεδο Τούμπα, είναι ωραία να παίζει μπροστά σε τόσο κόσμο. Κερδίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες δεν μπορώ να πω ότι είχαμε άγχος στο παιχνίδι, η Ξάνθη είναι καλή ομάδα αλλά πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι» .

Διαβάστε ακόμη...