«Ατρόμητος, η ευκαιρία για να επιστρέψω ... πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ»

Ο Ευθύμης Κουλούρης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έπεισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ατρομήτου και έδωσε τη δική του... υπόσχεση!
«Ατρόμητος, η ευκαιρία για να επιστρέψω ... πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ»

Έτοιμος για νέους στόχους και με πολλά όνειρα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 22χρονος επιθετικός αποχωρίστηκε τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και από χθες είναι κάτοικος... Περιστερίου, όντας ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου.

Ο Σκυδραίος άσος, «άνοιξε» την καρδιά του στο SDNA, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους άφησε τον Δικέφαλο και είπε το «ναι» στην ομάδα της Δυτικής Αττικής, δίνοντας τη δική του... υπόσχεση: «Θα επιστρέψω... πρωταγωνιστής»!

- Από την Ολλανδία και τον ΠΑΟΚ, στην Αθήνα και τον Ατρόμητο...

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, νιώθω πολύ χαρούμενος γι' αυτό και διψασμένος για να πετύχω τους στόχους μου και μαζί με αυτούς της νέας μου ομάδας».

- Ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι σου;

«Θέλω μέσα από τα συνεχή παιχνίδια να βελτιωθώ, να αποκτήσω ρυθμό και πιστεύω ο Ατρόμητος είναι η κατάλληλη ομάδα να με βοηθήσει σε αυτό».

- Ποιοι οι λόγοι που επέλεξες να αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση για μένα. Έχοντας στο μυαλό μου και την εμπειρία της Ανόρθωσης, ξέρω πως και τώρα ο δανεισμός μου θα με βοηθήσει πολύ. Στόχος μου είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να διατηρήσω τη θέση μου στην Εθνική Ελλάδος και πρώτα ο Θεός του χρόνου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ... πρωταγωνιστής. Βρίσκομαι σε ηλικία που χρειάζομαι να έχω παιχνίδια και περισσότερα λεπτά συμμετοχής και όλα αυτά ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν στο να αποφασίσω να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ».

- Άρα για σένα είναι κάτι σαν προσωπικό στοίχημα το να... φεύγεις με στόχο να επιστρέψεις του χρόνου και να διεκδικήσεις θέση βασικού;

«Απόλυτα. Έφυγα για έναν και μοναδικό λόγο για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ καλύτερος. Και θα κάνω τα πάντα για το πετύχω...».

- Πως προέκυψε ο Ατρόμητος;

«Ο Ατρόμητος μου έδειξε με πειστικό τρόπο πως με ήθελε πολύ από την αρχή που έγινε γνωστό πως εξέφρασα την επιθυμία μου να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ. Στα αρχικά μου πλάνα ήταν το εξωτερικό. Ήθελα να παίξω σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, να συλλέξω διαφορετικές εμπειρίες και παραστάσεις. Για μένα τελείωσαν όλα όταν μίλησα με τον κ. Κάναντι και τον κ. Αγγελόπουλο. Μου έδειξαν πως με ήθελαν, πως πιστεύουν σε εμένα και τότε κατευθείαν είπα το "ναι", χωρίς δεύτερη σκέψη».

- Στο Περιστέρι θα συναντήσεις τους Γιαννούλη, Χατζηισαϊα που επίσης ανήκουν στον ΠΑΟΚ, αλλά και αρκετούς ακόμα Ελληνες ποδοσφαιριστές...

«Δύο φίλοι μου, δύο πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Πέρυσι κατάφεραν πολλά με την ομάδα και από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου, ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους. Βέβαια, ο Ατρόμητος έχει αρκετούς Ελληνες, με τους περισσότερους γνωριζόμαστε. Ο Ατρόμητος έδειξε και πέρυσι πως έχει σε πρώτο πλάνο τον Ελληνα ποδοσφαιριστή. Ήδη από χθες από την πρώτη μου προπόνηση κατάλαβα πόσο δεμένη ομάδα είναι όλοι μεταξύ τους...».

- Κεφάλαιο ΠΑΟΚ. Έζησες πολλά, γεύτηκες τίτλους, υπέγραψες νέο συμβόλαιο και αποτελείς πλέον και ενεργό μέλος της Εθνικής αντρών...

«Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Μου έδωσε τα πάντα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων, στον σύλλογο και την οικογένεια Σαββίδη για όλα αυτά. Από τον ΠΑΟΚ λείπει τίποτα και πιστεύω πως και φέτος ο κόσμος θα πανηγυρίσει τίτλους».

- Εζησες το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας από κοντά, ποιες οι εντυπώσεις σου;

«Το αβαντάζ του ΠΑΟΚ είναι η ομοιογένεια που έχτισε από πέρυσι. Όλα τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, ο προπονητής έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό την φιλοσοφία του στην ομάδα και αυτό θα βοηθήσει πολύ τον σύλλογο, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια με τη Βασιλεία. Τον ΠΑΟΚ δεν τον φοβάμαι, η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έχει εξαιρετικό υλικό και θα πετύχει».

- Κλείνοντας, τι θα ήθελες να πετύχεις σε γενικότερα πλαίσιο τη σεζόν που ακολουθεί με τον Ατρόμητο;

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Στόχος μου είναι να σκοράρω όσο περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάστε ακόμη...