Συνέντευξη Σορλέν

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ παραχώρησε την Πέμπτη (12/03), στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, μετά την προπόνηση ο Ολιβιέ Σορλέν.
Συνέντευξη Σορλέν
Την πρώτη συνέντευξη Τύπου από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ παραχώρησε την Πέμπτη (12/03), στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, μετά την προπόνηση ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος αναφέρθηκε τόσο στην προσαρμογή του στο καινούριο περιβάλλον του και στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο "Δικέφαλο" όσο και για όλα τα περίεργα που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Αναλυτικά λοιπόν είπε:

Για το μέλλον του: "Να τελειώσει πρώτα η χρονιά το Μάιο και θα δούμε αργότερα τι θα γίνει. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, νιώθω πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, θέλω να μείνω, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τη Ρεν (η ρήτρα είναι 550.000 ευρώ).

Για την προσαρμογή του: "Όταν ήρθα στην ομάδα γνώρισα άτομα (σ.σ Μπακαγιόκο και Μάρκος Αντόνιο), οι οποίοι μιλούσαν γαλλικά και αυτό με βοήθησε στην προσαρμογή μου, ενώ όλο το τιμ της ομάδας καταλαβαίνει και μπορούμε να συνεννοούμαστε. Στη Ρεν ήταν δύσκολα τα πράγματα για μένα, είχα πολλη όρεξη για ποδόσφαιρο και όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ αυτό με βοήθησε πολύ".

Για τα πλέι οφ: "Η έξοδος στο Κύπελλο UEFA δεν έχει κριθεί ακόμη. Θα περιμένουμε να τελειώσει η κανονική περίοδος και έπειτα βλέπουμε τι θα γίνει στα πλέι οφ".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Πριν έρθω, δεν το ήξερα καθόλου. Απλά είχα παίξει με κάποιες ομάδες σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Έχει πάντως καλές ομάδες".

Για τη διαιτησία: "Είχα ακούσει αρκετά πριν έρθω, αλλά αυτά δεν συμβαίνουν μόνο εδώ. Γίνονται και στη Γαλλία. Στο Καραϊσκάκη ήμουν εκνευρισμένος και δέχθηκα κίτρινη κάρτα γιατί δεν μου άρεσαν όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο".

Για τι του έχει κάνει εντύπωση στον ΠΑΟΚ: "Φυσικά ο κόσμος της ομάδας γιατί έρχομαι από μια ήρεμη πόλη όπως η Ρεν, όπου οι φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο για να δουν το ματς και τίποτα περισσότερο. Εδώ ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και την ωθεί να πάρει το αποτέλεσμα".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: "Για να βρίσκεται στην πέμπτη θέση σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Είδα το πρώτο ημίχρονο με Παναθηναϊκό και είχε καλή απόδοση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά αν νικήσουμε θα έχουμε κάνει αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ".

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: "Δεν με ενδιαφέρει που θα παίζω. Όπου μου ζητηθεί θα δίνω πάντα το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου".

 

Διαβάστε ακόμη...