«Σημαντική η αυριανή αγωνιστική» (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας τοποθετήθηκε στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ του Απριλίου..
«Σημαντική η αυριανή αγωνιστική» (vid)

Αναλυτικά τόνισε:

Για το γκολ κόντρα στον Παναθηναικό που του χάρισε το βραβείο: «Ήταν ένα ωραίο και κρίσιμο γκολ θα έλεγα. Κάναμε την ανατροπή με αυτό το γκολ και προκριθήκαμε και πήραμε το Κύπελλο».

Αν είναι θέμα δουλειάς στην προπόνηση τέτοια γκολ: «Το γκολ είναι θέμα δουλειάς και προπόνησης. Από αυτά βγαίνει ό,τι δείχνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε θα έλεγα ναι, είναι θέμα δουλειάς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα στα playoffs: «Πολύ σημαντική η αυριανή αγωνιστική. Πάμε για να κερδίσουμε και μετά βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα ανάμεσα στα 6 παιχνίδια των πλέι οφ. Θα παίξει ρόλο και η κούραση. Φάνηκαν σημάδια στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλει να έχουμε την προσοχή μας 100%, να έχουμε υπομονή, είναι οργανωμένη ομάδα ο Πανιώνιος, χρειάζεται περίσσια υπομονή».

Για το αν βοηθάει το βάθος που έχει σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ: «Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το ροστερ, τόσο καλύτερο πρόσωπο βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα όταν έχεις 20-22 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους με μικρές διαφορές μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών, παίζει ρόλο και δίνει πολύτιμες βοήθειες»

Για το αν έχει επηρεάσει η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο είναι μια άλλη διοργάνωση. Χαρήκαμε αλλά το αφήσαμε πίσω. Μπροστά μας υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια για να προκριθούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν συζητάνε στα αποδυτήρια τις δικαστικές υποθέσεις: «Δεν συζητάμε τίποτα τέτοιο στα αποδυτήρια. Κοιτάμε αγωνιστικά. Το τι θα γίνει, ποιοι θα τιμωρηθούν δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον».

Για το αν δουλεύει ιδιαίτερα στα στημένα: «Σίγουρα είναι θέμα δουλειάς αλλά και ημέρας. Αν σου βγουν τα χτυπήματα, οι φάσεις. Όλα παίζουν ρόλο. Εγώ θα συνεχίζω να δουλεύω για να βελτιώνομαι ακόμα παραπάνω».

Διαβάστε ακόμη...