«Με σοβαρότητα για το τρίποντο»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μοιράστηκε στην κάμερα του Novasports τις σκέψεις του για το επικείμενο, εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.
«Με σοβαρότητα για το τρίποντο»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στόπερ του Δικεφάλου από το paokfc.gr.

 Για το νέο έτος: «Το πρώτο που πρέπει να λέμε είναι υγεία πάνω από όλα, και υπομονή και δύναμη για όλες τις δυσκολίες που περνάν οι άνθρωποι κατά την διάρκεια της ζωής τους» .

Για την διακοπή και πως την αξιοποίησε: «Ξεκούραση, κυρίως πνευματική. Ξεφύγαμε από όλους και από όλα ώστε να επιστρέψουμε πλέον πιο σοφοί γίνεται» .

Για την χρονιά που έφυγε: «Το πρώτο που πρέπει να κοιτάμε είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση από έναν όμιλο, που κάποια στιγμή μας είχαν όλοι ξεγραμμένους, αλλά και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε, γιατί πρέπει να θυμόμαστε και τα άσχημα και όχι μόνο τα καλά, τα οποία θα πρέπει να μην επαναληφθούν» .

Για το πως θα καταφέρει η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, όπως την σταμάτησε το 2016: «Δεν υπάρχει κάποια συστατικά ή κάποια συγκεκριμένη μέθοδος. Το κομμάτι που δουλέψαμε είναι κυρίως το ψυχολογικό. Είδαμε ότι σε πολλά παιχνίδια δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κάναμε γκολ. Αυτό το λύσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Εσάς μπορεί να σας φάνηκε παράξενο, αλλά για εμάς ήταν κάτι φυσιολογικό» .

Για τον Χατζηισαΐα: «Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο. Δύσκολα βρίσκει κανείς τέτοια στοιχεία σε στόπερ στην χώρα μας. Από εκεί και πέρα οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους νεαρούς, και θεωρώ πως είναι στο χέρι τους, ή καλύτερα στα πόδια τους, να τα καταφέρουν»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό: «Βλέπουμε το επερχόμενο παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε για να αποδείξουμε ότι οι τελευταίες επιτυχίες δεν ήταν κάτι παροδικό. Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι έχει βρει πλέον τον δρόμο της» .

Για τον επικείμενο αντίπαλο: «Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι έχουν πάρει πολλούς βαθμούς στο γήπεδο τους. Είναι μία ομάδα που χωρίς σοβαρότητα δεν μπορείς να την κερδίζεις» .

Διαβάστε ακόμη...