"Ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στις δηλώσεις του τόνισε πως κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο και δεν χτύπησε κανέναν...
"Ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο"

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ ήρθα σήμερα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Σεβάστηκα το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Το να παίζεις σε ένα γήπεδο που σε βρίζει, σίγουρα δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα. Έχω ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις και αντέχω. Ότι και να αναφέρω τώρα, ξέρω πως αύριο το πρωί οι δηλώσεις μου θα βρίσκονται παντού και θα με χαρακτηρίζουν πάλι σαν ένα κακό παιδί, σαν έναν αλήτη και έναν άνθρωπο ο οποίος προκαλεί και θέλει συνεχώς το κακό. Εγώ ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο εδώ το ξανατονίζω! Λυπάμαι που άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες".

Και συνέχισε: "Δεν χτύπησα κανέναν. Ο αντίπαλός μου, κέρδισε έξυπνα τη δεύτερη κίτρινη και μπράβο του. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ξαναλέω, εγώ αύριο ό,τι και αν πω, ό,τι κι αν κάνω θα είμαι πάλι το κακό παιδί. Δεν πειράζει όμως. Εγώ μέσα μου δεν είμαι καλά. Χάσαμε ένα παιχνίδι και αποβλήθηκα".

Ολοκληρώννοντας τις δηλώσεις του επεσήμανε: "Σας είπα και στην αρχή της χρονιάς πως κάποιες φορές πέρυσι είχα ξεφύγει με τα νεύρα μου. Αυτό προσπάθησα πολύ να το αλλάξω. Έχω αποδείξει φέτος πως παίζω και τα δίνω όλα για την ομάδα μου".

Διαβάστε ακόμη...