To σκεπτικό του Δερμιτζάκη για την 11αδα

Γιατί αποφάσισε να κατεβάσει την συγκεκριμένη 11αδα ο Δερμιτζάκης
To σκεπτικό του Δερμιτζάκη για την 11αδα

Μπορεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής ομάδας στη νίκη επί του Ισραήλ, πλην όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει το «παράδειγμα» του Φερνάντο Σάντος.

Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον MVP της αναμέτρησης της Τρίτης στην κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού για εκεί προορίζει τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ο λόγος, προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Δερμιτζάκης προτιμάει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Σαλπιγγίδη από τα άκρα και, παράλληλα, ότι οι ομάδες που είχαν στη σύνθεσή τους δυνατό φορ εναντίον του Παναθηναϊκού, σκόραραν στο παιχνίδι με τους «πράσινους» (η Ξάνθη με τον Έλινγκτον, η Καβάλα με τον Νταρσεβίλ και ο Εργοτέλης με τον Μπούντιμιρ).

Από εκεί και πέρα, ο Σακελλαρίου φαίνεται ότι κερδίζει την προτίμηση του προπονητή του για τη θέση του αριστερού αμυντικού αντί του Ανίς Μπουσαϊντί, ενώ οι υπόλοιποι είναι λίγο πολύ γνωστοί.

Ήτοι, ο Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας και οι Κοντρέρας, Μαλεζάς στο κέντρο της, ενώ το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων θα το συγκροτήσουν ο Βιτόλο με τον Γκαρσία.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα, πλην του Σαλπιγγίδη που θα παίξει στο δεξί άκρο, θα χρησιμοποιηθούν ο Ίβιτς στον άξονα και ο Βιεϊρίνια από αριστερά, ενώ όπως είπαμε στην κορυφή θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (15/10) με πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που την αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

από sentragoal.gr

Διαβάστε ακόμη...