Κωδικός ..."Ξάνθη"

Να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το νικηφόρο πέρασμα του "Δικεφάλου" από την Ξάνθη θα επιχειρήσουν στις 6:15 οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη .
Κωδικός ..."Ξάνθη"
Να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το νικηφόρο πέρασμα του "Δικεφάλου" από την Ξάνθη θα επιχειρήσουν στις 6:15 οι παικτες του Παύλου Δερμιτζάκη, έχοντας τη θερμή συμπαράσταση των 1.200 οπαδών μας, οι οποίοι θα σταθούν δίπλα τους με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε, φυσικά χωρίς παρατράγουδα και σκηνικά μιας και πολλοί είναι αυτοί περιμένουν στη γωνία τυχόν επεισόδια.

Το παιχνίδι κρίνεται σαν καθοριστικό   καθώς όλοι περιμένουμε την πρώτη φετινή εκτός έδρας  νίκη, που εκτός των τριών βαθμών θα ανεβάσει και ψυχολογικά την ομάδα, ενόψει μιας περιόδου που περιλαμβάνει δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια. Το ματς της Ξάνθης θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ, θα υπάρχει live score στην εξέλιξη του παιχνιδιού από το paokmania και θα αρχίσει όπως προαναφέρθηκε στις 6:15.

Όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της τρέχουσας εβδομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθούσε να βρει το πιο ετοιμοπόλεμο σχήμα κάνοντας συνεχώς δοκιμές και πειράματα. Τελικά ο αποκλεισμός από την αποστολή του Μουσλίμοβιτς -μιας και κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος- έδειξε πλέον τις προθέσεις του τεχνικού της ομάδας για τους 11 που θα ξεκινήσει.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια περιμένουμε να δούμε τον Κρέσιτς, στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ζουέλα (ή Μαλεζά) και Λίνο, αμυντικά χαφ τους Γκαρσία -Βιτόλο, στο κέντρο Ίβιτς με Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια στις πτέρυγες και κορυφή, στο κλασικό 4-2-3-1, τον Φιλομένο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Ελ Ζαρ, Φωτάκης, Παπάζογλου, Κριστιάνο και Μπαλάφας.

Όσον αφορά την ομάδα του Παράσχου, η αποστολή περιλαμβάνει τους Γκσπούρνινγκ, Λυπερόπουλο, Τζάγκι, Γκλέισον, Στιούαρτ, Βάλλα, Κομεσίδης, Σταθάκη, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Στρμπα, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Μπεκαμένγκα, Μπούγκα, Πόι και Σουάνη.

Διαβάστε ακόμη...