Με Βιεϊρίνια στο Καραϊσκάκη

Παίζει τελικά στο Καραϊσκάκη ο Βιερίνια, αφού για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική και την εξέτισε στο χτεσινό ματς κυπέλλου...
Με Βιεϊρίνια στο Καραϊσκάκη

Παίζει τελικά στο Καραϊσκάκη ο Βιερίνια, αφού για την αποβολή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τιμωρήθηκε με μία (1) αγωνιστική και την εξέτισε στο χτεσινό ματς κυπέλλου...

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League, αφού άκουσε νωρίτερα την απολογία του Νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.  συνεδρίασε πριν από λίγο  και ανακοίνωσε ότι ο Βιερίνια θα τιμωρηθεί τελικά με μία αγωνιστική, για την κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο Ντάκος .

Όπως προαναφέρθηκε στην Αθήνα βρέθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, ο οποίος στην απολογία του  παρουσίασε  παρόμοιες περιπτώσεις αποβολών με απ` ευθείας κόκκινη κάρτα, που τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική και θεωρούνται πλέον  ως δεδικασμένο. Ο δικηγόρος του Π.Α.Ο.Κ. τόνισε κατά την απολογία , πως δεν πρόκειται για βιαιοπραγία, αλλά για ανάρμοστη διαγωγή.

Αν και κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει η φήμη στα δημοσιογραφικά στέκια, ότι η ποινή θα είναι τουλάχιστον 2 αγωνιστικές τελικά δεν επαληθεύτηκε και έτσι ο επιθετικός της ομάδας μας θα δώσει κανονικά το παρόν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο διαιτητής Ντάκος στο φύλλο αγώνα είχε γράψει ότι ο Βιεϊρίνια απώθησε βίαια τον Μπαστία, στη φάση της αποβολής του πρώτου.

 

Διαβάστε ακόμη...