Αποστολή στη ... Λεβαδειά

Με τον κόσμο και πάλι στο πλευρό του, ο "Δικέφαλος" ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας
Αποστολή στη ... Λεβαδειά
Με τον κόσμο και πάλι στο πλευρό του, ο "Δικέφαλος" ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 7 μ .μ την τοπική ομάδα σε ένα ματς που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasport1 και ραδιοφωνικά από το paokmania web radio (ακούστε το κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Ο "Δικέφαλος" θα κατέβει στον αγώνα έχοντας τέσσερις σημαντικότατες απουσίες. Όπως είναι γνωστό θα λείψουν οι τραυματίες Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, που συνεχίζουν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά και ο τιμωρημένος Κοντρέρας που θα εκτίσει την ποινή του στο Σαββατιάτικο ματς.

Όσον αφορά τους αντικαταστάτες τους , τη θέση του Ιταλού στην άμυνα θα πάρει και πάλι ο εξαιρετικός την Τετάρτη Μαλεζάς, του Χιλιανού ο Μίρκο Σαβίνι, του Γάλλου στην αριστερή πτέρυγα ο Κουτσιανικούλης ή ο νεοαποκτηθείς Κριστιάνο και αυτή του Μουσλίμοβιτς, ο Παπάζογλου ή ο Φιλομένο. Όπως γίνεται αντιληπτό δύο θέσεις πονοκεφαλιάζουν τον Πορτογάλο, αυτή του αριστερού χαφ και του σέντερ φορ με πιθανότερο να ξεκινήσουν οι δύο που άρχισαν με τον Πανιώνιο .

Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Έτσι ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα παίξουν ο πολύ ανεβασμένος Αραμπατζής στη δεξιά πλευρά, ο Λίνο στην αριστερή πλευρά, στο κέντρο της δίδυμο θα είναι όπως προαναφέρθηκε ο Σαβίνι και ο Μαλεζάς. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι και πάλι οι σταθερές αξίες που ακούν στα ονόματα Γκαρσία και Βιτόλο, ενώ στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Βιερίνια, Ιβιτς, Κουτσιανικούλης ή Κριστιάνο με τον Παπάζογλου ή τον Φιλομένο αιχμή του δόρατος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το κλασσικό πλέον, 4-2-3-1, σύστημα που πάει γάντι στο υπάρχον ρόστερ  και ο "μηχανικός" δείχνει να το προτιμάει ιδιαίτερα. Άλλωστε με αυτό, η ομάδα μας (εύκολα ή δύσκολα) κερδίζει....

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Π.Α.Ο.Κ. για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση  στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Μετά το τέλος της προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας, ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει -μέσω Αθηνών λόγω του γνωστού προβλήματος στα Τέμπη- για τη Λειβαδιά.

Αυτή αποτελείται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κριστιάνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιείρίνια και Βιτόλο.

Η ομάδα όπως προαναφέρθηκε θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της που θα εκδράμουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να συμπαρασταθούν στον Π.Α.Ο.Κ. στην προσπάθειά του να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο μοναδικός "ασπρόμαυρος κόσμος" δεν πρέπει να ξεφύγει σε ακραίες συμπεριφορές και να δούμε και πάλι σκηνές σαν και αυτές που είδαμε στην Τούμπα την Τετάρτη, αλλά αντίθετα να προστατέψουμε όλοι μας την ομάδα και να την σπρώξουμε στη νίκη όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους "Βοιωτούς" ο Ισπανός τεχνικός  τους, δε μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ταραλίδη και τους τραυματίες, Μασάδο και Καρακώστα. Στους απόντες και ο Αγκάλι, που έχασε πολλές προπονήσεις λόγω της περιπέτειας που είχε στην Ολλανδία, αλλά και ο Αμπουμπακάρι, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Π.Α.Ο.Κ. και έχει συμφωνηθεί από τις δυο ομάδες να μην αγωνιστεί.

 

 

Διαβάστε ακόμη...