"Κάποιοι παίκτες έκαναν μεγάλο παιχνίδι"

Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ, ο Λάσλο Μπόλονι στις δηλώσεις του επεσήμανε την πολύ καλή παρουσία κάποιων παικτών του και τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για την πρωτιά στα play off.
"Κάποιοι παίκτες έκαναν μεγάλο παιχνίδι"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

O Ρουμάνος τεχνικός αρχικά είπε: "Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω γιατί να μιλήσω για το ματς. Λίγο απ όλα ; Λίγο και για τις δύο πλευρές και μετά θα δεχθώ ερωτήσεις. Είδαμε ένα ωραίο θέαμα σήμερα. Ήταν ένα ματς με καλή ποιότητα. Ήταν μια τακτική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να δεχθώ ότι ο ΠΑΟ είναι δυνατή ομάδα. Γνωρίζω ότι είναι μεγάλο κλαμπ. Αλλά νομίζω ότι σήμερα ήμασταν κι εμείς δυνατοί και ισχυροί, δεν κάναμε συντηρητικό ματς, κάναμε κινήσεις από τις πλευρές,  κάναμε σωστές κινήσεις και δημιουργήσαμε αρκετές καλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ.

Στόχος μας ήταν να τους μπλοκάρουμε στον άξονα στο χώρο του κέντρου. Να μη δεχόμαστε παίκτες από πίσω να βγαίνουν μπροστά. Παρ ολ αυτά έχουν παίκτες όπως ο Κατσουράνης που έχουν ποιότητα κι εμπειρία και έτσι μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Ξέρουμε πως έχουν παίκτες με τη δυνατότητα να δώσουν ταχύτητα κι εκρηκτικότητα, και γι αυτό ψάξαμε τις απαντήσεις μας.

 Δεν χάσαμε όμως το στόχο να κρατήσουμε μια επιθετικότητα στην ομάδα μας. Νομίζω πως για την ομάδα μου κάποιοι παίκτες σήμερα έκαναν πολύ μεγάλο παιχνίδι, και νομίζω πως από πλευράς αντοχής και φυσικής κατάστασης ήμασταν καλύτεροι.

 Είχαμε ένα στόχο να μη χάσουμε εντός έδρας και ει δυνατόν να νικήσουμε, και τώρα είμαστε κοντά σε αυτό. Θέλω όμως να πω το εξής:  Έχω μια δουλειά εδώ στον ΠΑΟΚ. Είμαι επαγγελματίας για αρκετά χρόνια. Έχω ένα κλαμπ για το οποίο δουλεύω, κάνω το καλύτερο που μπορώ. Με τους παίκτες που έχουμε τώρα. Έχω ένα φανταστικό κοινό. Κάνω ότι μπορώ για να τους ικανοποιήσω. Οπότε έχω αρκετούς λόγους να λυπάμαι όταν ακούω από διάφορους από εσάς, ότι τα πλευ οφ δε με νοιάζουν και αδιαφορώ. Είναι αλήθεια πως είπα ότι τα πλευ οφ δεν είναι και το σημαντικότερο πράγμα για το μέλλον του ΠΑΟΚ, αλλά πότε δεν είπα ότι δεν θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι. Αυτή η άποψη την οποία άκουσα, είναι  τόσο ηλίθια που δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο γι αυτή. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν θα μπορώ να κάνω λογαριασμό για όσα γίνονται. Έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια και ταξίδια, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Ερ : Πιστεύατε πριν τα πλευ οφ ότι οι τέσσερις πόντοι διαφοράς με τον ΠΑΟ, θα καλυφθούν εύκολα ;

"Για μένα είναι έκπληξη, γιατί κατ' εμέ ο ΠΑΟ ήταν πιο δυνατός στο ξεκίνημα, αλλά έχω επίσης την εντύπωση πως πρέπει να προσέχουμε την αντίδρασή τους στο μέλλον".

Ερ : Το επόμενο ματς θα είναι το πιο καθοριστικό;

"Όταν παίζαμε το πρώτο παιχνίδι, είπαμε ότι εκείνο είναι το πιο σημαντικό. Στο δεύτερο είπαμε το ίδιο. Και σήμερα ξανά. Νομίζω αυτό θα κάνω συνέχεια".

Ερ : Ήταν σήμερα το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε φάση άμυνας; Οι αντίπαλοι έκαναν πολύ λίγες φάσεις…

"Ναι ήταν καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα ματς με την Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα, ή το ματς με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Αλλά σίγουρα σήμερα οι παίκτες μας απέδωσαν πολύ καλά τακτικά και φυσικών δυνάμεων. Έκαναν προσπάθεια και δικαιώθηκαν".

Ερ : Σκεφτήκατε να βάλετε το Λίνο και μετά βάλατε το Νιμανί. Συνέβη κάτι;

"Ναι, κάτι σκέφτηκα".

Ερ : Είπατε καλά λόγια για κάποιους παίκτες. Ποιους εννοούσατε;

"Δεν μπορώ να πω. Ο καλύτερος παίκτης ήταν η ομάδα. Το σύνολο είναι που μετράει  όχι οι βασικοί παίκτες. Νομίζω πως ενάντια στην ΑΕΚ οι αλλαγές έκαναν καλή δουλειά, όπως και έγινε και σήμερα. Θα πρέπει οι παίκτες να μείνουν προσγειωμένοι στην ιδέα της ομαδικότητας.  Θα ήθελα μόνο να πω πως οι διεθνείς μας παίκτες, και αυτοί που μπορεί να μπουν στην αρχική επιλογή της Εθνικής, απέδωσαν καλά για μένα και τον προπονητή της Εθνικής. Έπαιξαν καλά και έδωσαν πολλή προσπάθεια. Και στο τέλος να επιλέξει τέσσερις  πέντε από την ομάδα μας. Ευχαριστώ".

Διαβάστε ακόμη...