Έλαμψε με την απουσία του...

Όσοι βρεθήκαμε χτες στην Τούμπα ήμασταν μάρτυρες μιας άκρως αποκαρδιωτικής εικόνας, με τις εξέδρες του γηπέδου να παρουσιάζουν μια πραγματικά θλιβερή και πρωτόγνωρη -για τα τελευταία χρόνια- όψη....
Έλαμψε με την απουσία του...

Ο πολύ μικρός αριθμός εισιτηρίων που κόπηκε (3.102 μαζί με τα διαρκείας), όπως πολύ εύστοχα επεσήμανε μέλος της ιστοσελίδας σε χτεσινό του σχόλιο, είναι η μικρότερη προσέλευση κόσμου στην Τούμπα την τελευταία πενταετία!!! Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η αμέσως προηγούμενη χειρότερη προσέλευση, ήταν τα 2.893 εισιτήρια στο 2-0 εναντίον του Αιγάλεω, στις 10 Μαρτίου 2007.

Χτες ξεπεράστηκε και το ρεκόρ μικρής προσέλευσης στα παιχνίδια με τη Δόξα, αυτό της περιόδου 1985-86, όταν είχαν κοπεί μόλις 3.150 εισιτήρια σε ένα ματς όμως που έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση σε ένα γήπεδο λίμνη!

Το φαινόμενο μόνο απαρατήρητο δεν πρέπει να περάσει από τους υπεύθυνους της ομάδας, καθώς και στα τελευταία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια η Τούμπα δε θύμιζε σε τίποτε την εικόνα που είχε πριν 2-3 χρόνια...

Παρόλα αυτά αξίζουν πολλά μπράβο τα παιδιά που οργάνωσαν τον πυρήνα στη "θύρα 4" και δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να συμπαραστέκονται στην ομάδα (τελευταία photo).

Διαβάστε ακόμη...