"Mπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο"

O  'Ινγκι Ίνγκανσον μίλησε για την σημερινή επικράτηση επί της ΑΕΛ και την συνέχεια στο πρωτάθλημα...
"Mπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για τη σημερινή επικράτηση: «Είναι η δεύτερη φορά που κάνουμε ένα σερί με μηδέν παθητικό. Δουλεύουμε καλά, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο και έχουμε κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ερχόμαστε από καλό σερί αγώνων. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πάμε εκεί χωρις φόβο για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη ή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την προηγούμενη ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟΚ να φτάσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία: «Κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα και όχι ο αντίπαλος. Αυτήν την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, τώρα θα προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία μας».

Για τη δική του απόδοση: «Πάντα κοιτάω να είμαι προετοιμασμένος και έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Το θετικό είναι ότι έχει συνδυαστεί με νίκες της ομάδας. Μου δίνει αυτοπεποίθηση το να παίζω, αλλά πάντα έχω το μυαλό μου στο να κάνω τη δουλειά μου και όποτε κληθώ να βοηθάω. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή των γιορτών και μετά από εκείνο το διάστημα, θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...