'Κάθε εβδομάδα είμαστε καλύτεροι"

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για το τέρμα που σημείωσε και για το τι είπε στον έτερο εορτάζοντα σήμερα Δημήτρη Λημνιό όταν ο τελευταίος πέτυχε το πρώτο γκολ της σημερινής αναμέτρησης...
'Κάθε εβδομάδα είμαστε καλύτεροι"

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το τι είπε στον Λημνιό μετά το γκολ του πρώτου: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκοράρει και του είπα να συνεχίσει έτσι. Ήταν αυτό που λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια ότι του έλειπε, το γκολ. Ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει γιατί μπορούμε να δούμε περισσότερα».

Για το που το αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε σήμερα: «Το αφιέρωσα στην κοπέλα μου που είναι συνέχεια δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ήταν μεγάλη χαρά που κατάφερα να σκοράρω. Σήμερα γιορτάζει η πιο όμορφη πόλη στην κόσμο και αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτήν. Κέρδισε η ομάδα, συνεχίζει το καλό σερί και από αύριο το ξεχνάμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε για να συνεχίσουμε για τους στόχους μας».

Για την διαρκή βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ: «Είναι μαραθώνιος. Για όλες τις ομάδες είναι δύσκολο το πρώτο διάστημα με νέο προπονητή. Κάθε εβδομάδα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε εδώ για να τον ακούσουμε, να προχωρήσουμε όλοι και να πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος».

Για την φανέλα που φορούσε ο ΠΑΟΚ σήμερα: «Για μένα που είμαι πολλά χρόνια εδώ, είναι σημαντική αυτή η φράση που γράφει αυτή η φανέλα. Παίζουμε για τα παιδιά που έφυγαν για την ομάδα. Μας δίνουν δύναμη από ψηλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με αυτήν τη φράση για τους οπαδούς που μας ακολουθούν. Η επετειακή φανέλα, είναι μια πολύ βαριά φανέλα».

Διαβάστε ακόμη...