Με τον κόσμο του στον Βόλο για το διπλό!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό τον ΝΠΣ...
Με τον κόσμο του στον Βόλο για το διπλό!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το γνωστό συνδρομητικό κανάλι, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος έχοντας στο πλευρό του τις χιλιάδες των οπαδών του που θα μετατρέψουν το γήπεδο του Βόλου σε Τούμπα, θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και εκμεταλλευόμενος ενδεχόμενη απώλεια του γάβρου να πατήσει στην κορυφή!

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Βαρέλα, Ελ Καντουρί αλλά και τον Ζαμπά που κόπηκε από την 19μελή αποστολή. Σε αυτήν συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς ο ένας θα κοπεί την τελευταία στιγμή ενώ στο αρχικό σήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Κρέσπο - Ίνγκασον - Γιαννούλης, στα χαφ οι Στοχ - Μίσιτς - Εσίτι - Λημνιός και μπροστά τους οι Πέλκας (ή Μπίσεσβαρ) και Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, καθώς και τον τιμωρημένο Μουνίθ. Θα ξεκινήσουν οι: Γκαραβέλης κάτω από τα δοκάρια, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Τσοκάνης, Μαξ και Ατιάτ, στις οι Τόρες και Ζοάο και στην επίθεση ο Γέντρισεκ.

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Ευαγγέλου, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Παπαπέτρου. Καρατζίκας και Τριανταφύλλου οι δύο βοηθοί, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη...