Νίκη επί του παπαναστασιακού για το 4Χ4 ...

Για την 4η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και θέλει τη νίκη για να κάνει το 4 στα 4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ...
Νίκη επί του παπαναστασιακού για το 4Χ4 ...

Η αναμέτρηση που αποτελεί την "μητέρα των μαχών" για τους οπαδούς της ομάδας ασανσέρ της πόλης, θα ξεκινήσει στις 18:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος γνωρίζουν άπαντες τι "καπνό φουμάρει" η νίκη για τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος! Στην κατάμεστη Τούμπα, με τον κόσμο στο πλευρό του, ο νταμπλούχος Δικέφαλος του Βορρά, δεν πρέπει να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να κάνει όνειρα για να φύγει από την Τούμπα με θετικό αποτέλεσμα!   

Φυσικά η συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα αναμένεται καυτή, όμως σε ύψιστο βαθμό θα πρέπει να είναι και η προσοχή μας, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι πως ο συμπολίτης θα προκαλέσει στοχεύοντας στο να τσιμπήσουμε το τυράκι με τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται! Τους γλεντάμε και τελειώνουμε με αυτούς για τους επόμενους μήνες, αφήνοντάς τους την πενιχρή συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών -εκτός βέβαια από τους μόνιμα απόντες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ- και στην αποστολή για το σημερινό ματς συμπεριέλαβε τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Γιαννούλης, στα χαφ οι Εσίτι (ή Ελ Καντουρί) - Μίσιτς - Μπίσεσβαρ - Λημνιός και προωθημένοι οι Πέλκας - Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που έρχεται στην Τούμπα με υπηρεσιακό προπονητή, την αποστολή του αποτελούν οι:    Cuesta, Ehmann, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος, με τους παράγοντες της ομάδας της συνοικίας -συνεπικουρούμενοι από αυτούς του γάβρου!- να χαλάνε τον κόσμο από τις διαμαρτυρίες τους για τον ορισμό, με βοηθούς τους Κωστάρα - Μπαλτά, 4ο τον Καραντώνη, διαιτητή VAR τον Διαμαντόπουλο και AVAR τον Τριανταφύλου. Τέλος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ταπατζάς.

Θυμηθείτε την εντός προϊστορία μας με τον παπαναστασιακό, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...