"Θεωρώ πως δείξαμε χαρακτήρα"

Ο σκόρερ του πρώτου σημερινού τέρματος του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ μίλησε μεταξύ άλλων για τον Σφιντέρσκι και τη συνύπαρξη τους στη επίθεση,
"Θεωρώ πως δείξαμε χαρακτήρα"

καθώς και για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας...

Αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έπρεπε να κερδίσουμε γιατί ήταν σημαντικό για εμάς μετά τους αποκλεισμούς στην Ευρώπη. Θεωρώ πως δείξαμε χαρακτήρα.Είναι σημαντικό που σκόραρα αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη της της ομάδας, πάνω από όλα είναι η ομάδα, εγώ είμαι επιθετικός, κυνηγάω το γκολ αλλά όπως είπα, η νίκη της ομάδας είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν ΠΑΟΚ έχασε την ορμητικότητα του μετά το 1-0: «Και εγώ παρατήρησα κάτι τέτοιο μετά το γκολ, ίσως είναι φυσιολογικό γιατί είχαμε το γκολ που ζητούσαμε, ωστόσο δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο κόουτς μας είπε στο ημίχρονο ότι θα πρέπει να βάλουμε μεγαλύτερη ένταση και να δείξουμε ότι θέλουμε το ματς».

Για τις "κλειστές" άμυνες που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι δύσκολο, γιατί τέτοιου τύπου ομάδες έρχονται στην Τούμπα κυρίως για να κόψουν βαθμούς, είμαστε οι αήττητοι πρωταθλητές και είναι σημαντικό γι'αυτούς να μπορέσουν να μας πάρουν βαθμό.Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πρέπει να ξεχάσουμε το γεγονός ότι όλοι λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και πως πήρε τον τίτλο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό και να κυνηγήσουμε με το ίδιο πάθος το πρωτάθλημα».

Για την δική του παρουσία και τον Αμπέλ Φερέιρα: «Δεν νιώθω πίεση, είμαι επιθετικός, θέλω να σκοράρω και η ομάδα διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Σφιντέρσκι που σκόραρε σήμερα, άλλες φορές ο Μπίσεσβαρ, και γενικά κάποιος άλλος. Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Κάθε στυλ παιχνιδιού χρειάζεται χρόνο, ειδικά όταν μιλάμε για αλλαγή προπονητή που έχει τη δική του φιλοσοφία. Συνεχώς θα βελτιωνόμαστε και όταν θα γίνει το... κλικ όπως λέμε, τότε η ομάδα θα είναι τέλεια και θα παίζει αυτό που θέλει ο προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...