Για τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση!

Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Δικέφαλος στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League και θέλει τη νίκη για να αρχίσει να κλείνει τις πληγές που άφησε ο αποκλεισμός από τη Σλόβαν...
Για τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK tv, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Η ομάδα με σύμμαχο την παράδοση, θέλει το τρίποντο ώστε να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, αφήνοντας πίσω της τον αποκλεισμό από την ομάδα της Σλοβακίας, έναν αποκλεισμό που έφερε πολύ μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκτός του ανέτοιμου Βέρνμπλουμ και των μόνιμα τραυματιών Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο, δεν υπολογίζει τον Ελ Καντουρί (πρώτου βαθμού μυική κάκωση αριστερού προσαγωγού) και τον Αουγκούστο (θλάση έξω λοξού κοιλιακού). Αντίθετα επανέρχεται στην αποστολή και στην ενδεκάδα φυσικά ο Λέο Μάτος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδη, Άκπομ.

Δεν αποκλείεται στο σημερινό ματς να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους παίκτες που είδαμε να ξεκινάνε στα φετινά επίσημα παιχνίδια, καθώς υπάρχουν 2-3 θέσεις που "παίζονται".

Όσον αφορά τον αντίπαλο που ξεκίνησε τη χρονιά και -6,  ανεβαίνει στην Τούμπα με απουσίες, καθώς έμειναν εκτός αποστολής οι Μανιάτης, Εμμανουηλίδης, Ντομίνγκες, Δούμτσιος και Παπανικολάου. Ο Μάντζιος  πήρε στην αποστολή της αθηναϊκής ομάδας τους Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλο, Μπαξεβάνο, Σαραμαντά, Παπαγεωργίου, Μίκο, Ευαγγέλου, Λυμπεράκη, Κόρμπο, Οικονομίδη, Άρσε, Μαξίμοβιτς, Καμαρά, Ρέντζα, Τσιλούλη, Αραμπούλι, Μιλόγεβιτς, Γρίβα.

Ο Παπαπέτρου (Αθήνας) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση και βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου και Φωτόπουλος.

Σαρωτική υπέρ του ΠΑΟΚ είναι η προϊστορία των εντός έδρας αναμετρήσεων με τον Πανιώνιο, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...