"Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι"

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο γκολ που σημείωσε και στον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ...
"Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Συνήθως δεν προτιμώ να βαρέσω με τόση δύναμη το σουτ για να μην ενοχλήσω τους θεατές. Δεν περίμενα να πάει σε εκείνη την γωνία, είδα ότι στρώθηκε καλά η μπάλα, δοκίμασα το δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για το αν το γκολ του έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του:

«Δεν έχει να κάνει τόσο με εμάς. Επηρεάζουν οι συμπαγές άμυνες που συναντάμε στα παιχνίδια. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ μας, είχα και εγώ ευκαιρίες με τις κεφαλιές, αλλά ήταν μάλλον η μέρα για το πόδι μου...».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όλοι ξέρουν ότι εδώ και στην Λαμία, ήταν τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος τώρα, καθώς και στις δυο έδρες χάσαμε βαθμούς πέρυσι. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς και δίνουν μεγάλο αγώνα, γι'αυτό γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια μας.

Περιμέναμε να συναντήσουμε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν αρκετά καλός. Στο τέλος τα πάντα έδειχναν ανοικτά αλλά θεωρώ ότι ελέγχαμε τον αγώνα, κάναμε τις ευκαιρίες μας, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό».

Για το γεγονός ότι ήταν το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μακριά από την Θεσσαλονίκη:

«Είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί, δεν είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο, να σκοράρω. Το πιο σημαντικό είναι ότι φεύγουμε νικητές και αυτό με ικανοποιεί».

Για το ποιος έχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα:

«Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα φανεί στο τέλος ποιος είναι ο καλύτερος. Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν κοιτάω αυτά που λένε αριστερά και δεξιά, προσπαθώ να είμαι πάντα συγκεντρωμένος στον στόχο μας».

 Για τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ:

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είχε σήμερα έναν άσχημο τραυματισμό. Του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα και πάλι κοντά μας. Είμαστε όλοι μαζί του, του στεκόμαστε, είναι δύσκολη στιγμή για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...