Να συνεχίσει το σερί ΚΑΙ στο Περιστέρι!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι, στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος!
Να συνεχίσει το σερί ΚΑΙ στο Περιστέρι!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων υπογράμμισε:  «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι μία εξαιρετική ομάδα, με ισχυρό πνεύμα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, είναι αθλητικοί και πιέζουν σε όλο το γήπεδο και σίγουρα χρειαζόμαστε σωστή πνευματική προετοιμασία καθώς μπορεί να μας δυσκολέψουν ανά πάσα στιγμή. Από την άλλη θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τον Ατρόμητο, καθώς είμαστε μία καλή ομάδα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένω λοιπόν ένα καλό παιχνίδι και φυσικά να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε τον δεύτερο του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Μετά έχουμε τον Παναιτωλικό, έπειτα από ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά την διακοπή παίζουμε με την 5η Ξάνθη. Συνεχώς εμφανίζονται μπροστά μας ομάδες που βελτιώνονται συνεχώς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι, στοιχείο που είναι βασικό για την έως τώρα πορεία μας» .

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς, τον τραυματία Μαουρίσιο και τους Χατσερίδη - Καρέλη, ενώ στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Βέρνμπλουμ - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Ζαμπά - Μπίσεσβαρ - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Κάναντι συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή τους:  Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσο, Ούμπιδες, Ρισβάνη, Μάντσον, Λαζαρίδη, Ουγκράι, Στρούγγη, Θεοδωράκη, Νάτσο, Γαρουφαλιά, Κωτσόπουλο, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδη.

Παρά το αίτημα των ομάδων για ξένο διαιτητή, η ΚΕΔ και ο Περέιρα το αγνόησαν προκλητικά  και έτσι στο Περιστέρι θα σφυρίξει ο ... Τζήλος με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Κούλα Χασάν (Ξάνθης). Τέταρτος ορίστηκε ο Σκουφας Εμμανουήλ ( Ξάνθη ) και παρατηρητής ο Κουρκουνάς Αποστόλης ( Χανίων)

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Ατρόμητο, ΕΔΩ 

 

Διαβάστε ακόμη...