Στο "Βικελίδης" για το 7Χ7 ...

Για την 7η αγωνιστική της Super League, o πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Παπαναστασίου τον νεοφώτιστο (για μια ακόμη χρονιά) στην μεγάλη κατηγορία, Άρη.
Στο "Βικελίδης" για το 7Χ7 ...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του, μέσα από το live score της σελίδας μας.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, όπως είναι ξεκάθαρο και το ποιος είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε στο γήπεδο της συνοικίας, καθώς ο αγώνας θα γίνει με ξένο (Ιταλό) διαιτητή και έτσι δύσκολα θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβησαν με τον Σπα(νά)θα το 2010 και τον Κομίνη το 2014!  

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας και η αντίπαλη ομάδα περιμένει την αναμέτρηση σαν να είναι το παιχνίδι της ζωής τους. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα για εμάς, αλλά βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχουμε ένα καλό σερί, με σωστή νοοτροπία και θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς και δεν τα διαχωρίζω. Είτε κερδίσεις τον Απόλλωνα, είτε τον Ολυμπιακό παίρνεις το ίδιο πράγμα. Ίσως να παίζει ρόλο στην περηφάνια και την έξτρα χαρά που παίρνει ο κόσμος, ίσως να έχει κάτι έξτρα η αναμέτρηση».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο και τον Άκπομ, ενώ αντίθετα πήρε στην αποστολή τον Πέλκα, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από το παιχνίδι της εθνικής στη Φινλανδία, αλλά είναι οκ. Αναλυτικά την 18μελή αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι:  Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Κάνιας - Βέρνμπλουμ, μπροστά τους τις τρεις θέσεις διεκδικούν οι Ελ Καντουρί -  Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Ζαμπά και την κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Ερέρα πήρε στην αποστολή τους: Κουέστα, Αναγνωστόπουλο, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Σόουζα, Ντιγκινί, Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράι, Μαρτίνεζ, Ναζλίδη, Σιώπη, Τζανακάκη, Βαλεριάνο και Κωνσταντινίδη

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι με βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιόρτζιο Περέτι, τέταρτος ο Μανώλης Σκουλάς και παρατηρητής το μέλος της ΚΕΔ, Χουάν Φερνάντεθ Μάριν.

Θυμηθείτε την προϊστορία μας στο "Βικελίδης", ΕΔΩ 

   

Διαβάστε ακόμη...