Παρόμοια φάση, άλλη απόφαση!

Ρε πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή! Ο άνθρωπος που έκανε δώρο πέρσι τον τίτλο στους χάρτινους, βρέθηκε το Σάββατο 25/8, μπροστά σε μια παρόμοια φάση, αυτή τη φορά όμως πήρε διαφορετική απόφαση σε σχέση με αυτην της Τούμπας!
Παρόμοια φάση, άλλη απόφαση!

Ο Κομίνης -περί αυτού ο λόγος- ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο! Για τους περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους (εξαιρούνται βέβαια οι οπαδοί των τρομοκρατημένων χάρτινων!), ο συγκεκριμένος ρέφερι θα έπρεπε να είχε πάει στο σπίτι του, αλλά  κατάφερε και επιβίωσε στους πίνακες της ΚΕΔ, χωρίς να έχει ίχνος φιλότιμου!

Στο ματς του Αγρινίου, ο Κομίνης μέτρησε σαν κανονικό το γκολ του Ατρομήτου (0-1 στο 36ο λεπτό), ένα γκολ που έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του Βαρέλα, το οποίο όμως ακυρώθηκε στην Τούμπα στο παιχνίδι μας με την αεχ 2014!

Δείτε το video ΕΔΩ και προσέξτε τη φάση του 1:47! Στο ίδιο video δείτε τι οφ σάιντ αφήνει ο απίθανος βοηθός, με τον Κομίνη να μη παίρνει τη φάση επάνω του, κάτι που θα μπορούσε να κάνει, καθώς ήταν πολύ κοντά!

Διαβάστε ακόμη...