Να το χαίρεστε το χάρτινο!

Το προαναγγελθέν "έγκλημα" ολοκληρώθηκε σήμερα 23/4/2018, με την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ από την επιτροπή εφέσεων της επο!
Να το χαίρεστε το χάρτινο!

Ο δικαστής για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, θεώρησε πως όσα ισχυρίστηκε η αεκ για τα γεγονότα της Τούμπας ήταν αληθινά (όλη η ελλάδα είδε άλλωστε τους ... τρομοκρατημένους) και με την απόφασή του ουσιαστικά της έκανε δώρο ένα ΠΕΤΣΙΝΟ, ένα ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα, το πιο ΠΕΤΣΙΝΟ ίσως και το πιο ΧΑΡΤΙΝΟ από καταβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος δεν μπόρεσε να βρει το δίκιο του στα αθηναϊκά "δικαστήρια" και πέρασε η άποψη - επιθυμία κάποιων γραφικών παραγόντων που χτυπιόταν σαν ψάρια στα αποδυτήρια, την ώρα που ο Κομίνης πανθομολογούμενα σφύριξε την επανέναρξη της αναμέτρησης.

Όλοι εσείς που τις τελευταίες εβδομάδες γίνατε τα καλύτερα φερέφωνα και προπαγανδιστές της αθηναϊκής ομάδας, μπορείτε να χαρείτε ελεύθερα και να πανηγυρίσετε! Στα δικά μας μάτια είστε οι πιο ξεφτιλισμένοι άνθρωποι του πλανήτη! 

Όσο για σένα που στοίχειωσες τα όνειρά μας, εκείνο το βράδυ του αγώνα, απλά και ΠΑΟΚτσήδικα, η ξεφτίλα σου δεν έχει αρχή και τέλος. Τσάμπα φοράς παντελόνια... 

ΥΓ. Βάλτε το πέτσινο πρωτάθλήμα εκεί που ξέρετε!    

ΥΓ. 2 ΣΤο ματς με τον Πλατανιά ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ τους πραγματικούς πρωταθλητές! 

Διαβάστε ακόμη...