"Νίκες όπου και να παίζουμε"

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στις δηλώσεις του μετά το διπλό στο Αγρίνιο στην κάμερα του συνδρομητικού...
"Νίκες όπου και να παίζουμε"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ανέφερε: "Σήμερα κάναμε τη δουλειά μας σωστά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, είχα κι εγώ δύο καλές φάσεις για να σκοράρω. Οι περισσότερες φάσεις μας ήταν από μπαλιές σε ριμπάουντ που πήραμε. Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, έπαιξε πολύ κλειστά. Το πέναλτι που κερδίσαμε, ήταν. Γενικά στο παιχνίδι υπήρξαν πολύ δυνατά μαρκαρίσματα γι' αυτό και ο διαιτητής το σταματούσε συχνά".

Για το πόσο σημαντική ήταν η σημερινή νίκη, σχολίασε: "Θα πρέπει να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια που απομένουν. Να νικάμε όπου και να παίζουμε, γιατί παιχνίδια σαν αυτό κρίνουν πολλές φορές τον πρωταθλητή. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στην Τούμπα."

Όσο για τα γκολ που πέτυχε: "Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά και με βοηθάν να σκοράρω. Πρώτα από όλα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να κερδίσουμε το νταμπλ και από εκεί και πέρα, όποια προσωπική διάκριση έρθει είναι καλοδεχούμενη".

Για το πώς περνάει η ζωή του στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: "Την απολαμβάνω, θεωρώ "σπίτι" μου την Ελλάδα, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει πολύ θερμά".

Για τα σενάρια που υπήρξαν για ενδεχόμενη μεταγραφή του: "Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δουλεύω για τον ΠΑΟΚ κάθε μέρα. Ξέρω ότι υπήρξε ενδιαφέρον, ήρθαν προτάσεις από ομάδες. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σήμερα, αύριο, του χρόνου. Μόνο ο Θεός ξέρει. Εγώ είμαι εδώ και παλεύω για τον ΠΑΟΚ".

Αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ή μια καλή πορεία με τη Σερβία στο Μουντιάλ: "Και τα δύο θα τα ήθελα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα επέλεγα για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...