Με τον κόσμο στο πλευρό του για το τρίποντο!

Η ώρα που περιμέναμε εδώ και μήνες έφτασε! Ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο στις εξέδρες της Τούμπας, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον κρατήσει σε επαφή με την κορυφή! 
Με τον κόσμο στο πλευρό του για το τρίποντο!

Ο αγώνας που έχει σημάνει ξεσηκωμό στις τάξεις των οπαδών, θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Υπενθυμίζουμε και μέσα από αυτό το κείμενο την ανάγκη να προστατευτεί η ομάδα από ακραίες συμπεριφορές της κερκίδας, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν προκλήσεις από την πλευρά των ... φιλοξενούμενων, στις οποίες οφείλουμε να αντιπαραθέσουμε "ηχητική βία" και τίποτε περισσότερο! Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει πανάκριβα ΚΑΙ φέτος τις συμπεριφορές κάποιων και εμείς οι υπόλοιποι δε χρωστάμε τίποτε να μένουμε τις Κυριακές μακριά από την ομάδα με το έτσι θέλω! Όποιoς έχει κατά νου τις "μαγκιές", ας μείνει στον καναπέ του σπιτιού του και ας ανάβει εκεί πυρσούς και ότι άλλο θέλει!     

Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει για σήμερα τους Βιεϊρίνια, Γλύκο, Μυστακίδη, Κάτσε, Πούγγουρα, Λέοβατς, Ζαμπράνο, Λεβέκ, με την απουσία του πρώτου να είναι φυσικά η σημαντικότερη!

Στην 18μελή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος , Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου τον κόσμο σου. Ειδικότερα στην Ελλάδα, αλλά και στον ΠΑΟΚ. Σου δίνουν πολύ ενέργεια και σε ωθούν στην νίκη, ενώ παράλληλα προκαλούν πίεση στον αντίπαλο. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Θέλουμε το τρίποντο και πρέπει να δείξουμε την απαιτούμε σοβαρότητα. Υπάρχουν περίοδοι που επηρεάζουν την ζωή μιας ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει μία καλή και συμπαγή ομάδα, με καλούς παίκτες. Έχουν την οργάνωση και την εμπειρία να περιμένουν το λάθος του αντιπάλου, ενώ είναι καλοί και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και καθαρό μυαλό για να αποφύγουμε τα λάθη και να αντιδράμε γρήγορα όταν κάνουμε κάποιο» .

Με δεδομένη την απουσία του Βιεϊρίνια, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Μαλεζάς - Κρέσπο, αμυντικά χαφ οι Μαουρίτσιο - Κάνιας, στη μεσαία γραμμή οι Μακ - Πέλκας - Λημνιός και στην επίθεση ο Πρίγιοβιτς, χωρίς να αποκλείονται οι εκπλήξεις...

Όσον αφορά τον αντίπαλο και σε αυτόν υπάρχουν κάποιες απουσίες, στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Διούδης, Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέδο, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Λουντ, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Τζανδάρης και Στάικος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Στυλιαράς, βοηθοί του οι Μπαλτάς - Νικολακάκης, 4ος ο Κουμπαράκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Μπέγκος.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον βάζελο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...