"Ήθελα πάρα πολύ να βάλω γκολ" (vid)

O MVP της σημερινής αναμέτρησης Αντελίνο Βιερίνια τόνισε...
"Ήθελα πάρα πολύ να βάλω γκολ" (vid)

Για το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Το ξέραμε από την αρχή, αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί στην έδρα μας. Θέλαμε μετά το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ να πάμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά το 0-1, βγήκαμε περισσότερο μπροστά. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πιο σκληρά, να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Δε μας βγαίνει όπως θέλουμε τουλάχιστον τα αποτελέσματα, γιατί η εμφανίσεις μας δεν είναι και τόσο κακές. Θέλαμε να είμαστε και πάλι μπροστά στη βαθμολογία και θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για να κερδίσουμε μέσα στον Πανιώνιο».

Για το πρώτο του γκολ στην σεζόν: «Το περίμενα αρκετά. Ήθελα πάρα πολύ να βάλω γκολ. Ήταν δύσκολη εβδομάδα και για μένα, για δικούς μου λόγους...»

Για την πορεία του πρωταθλήματος ως τώρα: «Θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε τώρα ως ο τέλος. Ξέρουμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες κοντά, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να αλλάξουμε από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε ο πρωτάθλημα, αυτό είναι το πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε».

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ εκτός έδρας: «Πρώτα από όλα πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πρέπει να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε κάνει κακές εμφανίσεις στην Αθήνα, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας μάλλον, να μπούμε πιο δυνατά στα παιχνίδια, γιατί μας λείπει να κερδίζουμε εκτός έδρας αγώνες».

Για τις διαφορές στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την πρώτη θητεία του: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Άλλαξαν πολλά πράγματα, άλλαξα κι εγώ. Η καθεμία ομάδα είναι καλή με τους παίκτες που είχε. Παλιά, είχε και άλλες ομάδες με πολύ καλούς παίκτες. Τώρα, είμαστε μπροστά στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε σήμερα σαν αριστερό μπακ: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα, για αυτό ήρθα ξανά στον ΠΑΟΚ. Είχα φύγει χωρίς να κερδίσω τίποτα και από τότε που έφυγα είχα πει ότι θέλω να γυρίσω για να τη βοηθήσω να κερδίσει τρόπαια. Ξέρουν όλοι τι θέση μου, αλλά το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα. Όπου και να με χρειάζεται ο προπονητής, είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Διαβάστε ακόμη...