"Αποχή" και σήμερα!

Ένας πολύ κακός ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα ντροπής (0-2) από την Καβάλα μέσα στην Τούμπα, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που απογοήτευσε και προβλημάτισε τους πάντες!
"Αποχή" και σήμερα!

Ένας πολύ κακός ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα ντροπής (0-2) από την Καβάλα μέσα στην Τούμπα, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που απογοήτευσε και προβλημάτισε τους πάντες! Μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Τρίτης στη Μόσχα, ο Δικέφαλος φάνηκε τελείως αποσυντονισμένος και έτσι η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

 

 

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει 10 λεπτά καθώς πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν ειρηνικά στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των οπαδών  του ΠΑΟΚ που βρίσκονται εδώ και μήνες στη φυλακή.

O Μάκης Χάβος (από τη σουίτα όπου βρισκόταν) ξεκίνησε με Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Έττο Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ στην άμυνα, Γκαρσία - Τουκαλά αμυντικά χαφ, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ στις πτέρυγες και Μουσλίμοβιτς- Σαλπιγγίδη επιθετικό δίδυμο.

Τίποτε δε μαρτυρούσε στο ξεκίνημα του ματς αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο 2-3 πολύ καλές φάσεις για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει αν και οι παίκτες μας βρέθηκαν σε πολύ καλή θέση. Αναφερόμαστε στις φάσεις του Σαλπιγγίδη του Μουσλίμοβιτς και του Ελ Ζαρ.

Η Καβάλα άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό κόντρα στην ροή του ματς με τον  Νικουλάε, μετά από προσπάθεια του Αμπντούν.

Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ τελείως και ενώ όλοι περιμέναμε στην επανάληψη να δούμε την ομάδα να αντιδρά κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε αλλά οι φιλοξενούμενοι ξαναχτύπησαν στο 60΄με τον Ρίος κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού ο Δικέφαλος αναλώθηκε σε ανούσιες προσπάθεις   ενώ οι παίκτες του Κάσπερτσακ ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις.

Η προσπάθεια του προπονητικού team να βοηθήσει την ομάδα περνώντας στο παιχνίδι αρχικά τον Ίβιτς στο 46΄αλλά και τους Λίνο-Αθανασιάδη αργότερα, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1, δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα...

Από το σημερινό ναυάγιο δε διασώθηκε ΚΑΝΕΙΣ, αντίθετα οι παίκτες είναι εκτεθειμένοι στα μάτια του κόσμου λόγω της αποχής που πραγματοποίησαν την Παρασκευή απαιτώντας τα χρήματά τους, ενώ δείχνουν ότι δεν είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους.

Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς η ομάδα να μπορεί να σκοράρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (Ίβιτς 46'), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιερινία, Σνάουτσερ (Λίνο 65'), Τσουκαλάς (Αθανασιάδης 65'), Ετό.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόζο (Ντικρόκ 32'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι (Σιόντης 90'). Αμπντούν.

Διαβάστε ακόμη...