Βιεϊρίνια: «Καλύτεροι και από τους δυο..»

Ο Πορτογάλος αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και στο περιθώριο της βράβευσής του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αδικείται από τη βαθμολογική κατάταξη.
Βιεϊρίνια: «Καλύτεροι και από τους δυο..»

Την βράβευση έκανε Γιώργος Τουρσουνίδης: «Είμαι χαρούμενος που δίνω το βραβείο στον καλύτερο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως είμαι στεναχωρημένος που σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα είδαμε ένα πλασματικό σκορ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βιεϊρίνια: «Συμφωνώ με τον κ. Τουρσουνίδη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και εμείς αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, δεν τα καταφέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Επί 90 λεπτά παίξαμε καλά αλλά μας έλλειπε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, να φανούμε πιο παθιασμένοι και να παίζουμε την κάθε φάση σα να 'ναι η τελευταία.  Ίσως χρειάζεται επιπλέον δουλειά και στο τελείωμα των φάσεων».

Για τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά του ΠΑΟΚ από τις πρώτες θέσεις, δήλωσε με έμφαση: «Είναι περίεργο. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά όλοι ξέρουν ότι όταν εμείς αγωνιζόμαστε έχουμε περισσότερους αντιπάλους από τους άλλους».

Του ζητήθηκε να τοποθετηθεί  ποια ομάδα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι καλύτερη για να πάρει το πρωτάθλημα και είπε: «Παίξαμε και με τους δύο και αποδείχθηκε ότι εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Άρα από τους τρεις ο ΠΑΟΚ θα δικαιούταν τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά μας αφήνουν να τον πάρουμε».

Διαβάστε ακόμη...