Tρίποντο με λυτρωτή τον Πρίγιοβιτς!

Για την 3η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα του Πανιώνιου με 1-0 ...
Tρίποντο με λυτρωτή τον Πρίγιοβιτς!

Παρά τις αρκετές αναγκαστικές αλλαγές στη βασική του σύνθεση, ο Δικέφαλος παρουσιάσθηκε ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι έφθασε με συντριπτικά ποσοστά κατοχής και πολλές ευκαιρίες σε μια σημαντική επικράτηση στην προσπάθειά του για πρωτιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Έχοντας από την αρχή τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και τον έλεγχο της αναμέτρησης, η ομάδα έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή, με τους Λέοβατς και Πούγγουρα να απειλούν την εστία του Πανιωνίου στα πρώτα 25’ λεπτά.

Μια δυνατή κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 39’, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Πέλκα , πέρασε επίσης εκτός. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να «ανοίξει» το σκορ καταγράφηκε στο 44’, όταν ο Αθανασιάδης έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Μάτος , αυτός με τη σειρά του πάσαρε στον Μπίσεσβαρ με τον τελευταίο,όμως, να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού!

Σημαντική ήταν κι η ευκαιρία του Κάμπος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο οποίος, ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πέλκα , στέλνοντας τη μπάλα με κεφαλιά, που έπιασε ανενόχλητος, εκτός γηπέδου. Έτσι, παρά την κυριαρχία τους στο χορτάρι, οι Ασπρόμαυροι δεν κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ, εμφανίζοντας δείγματα αναποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να σημαδεύει τα… δοκάρια και στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα τη συμβολή αυτών με πρωταγωνιστή τον Πέλκα , έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54’.

Από το 68ο λεπτό η αγωνιστική υπεροχή του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε και με την αριθμητική, αφού ο Μασούντ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα τον Μαλεζά .

Οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ να σκοράρει «καρποφόρησαν» στο 75ο λεπτό με τον Πρίγιοβιτς να δίνει τη δυνατότητα στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να θαυμάσουν ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ! Κοντρόλ με το στήθος, πέρασμα της μπάλας με το δεξί πάνω από τον Βλάχο και σουτ στην κίνηση με το αριστερό, που κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη, κάνοντας το 1-0!

Πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα «κρύφτηκε» από τους Μπίσεσβαρ και Κάμπος , που συνδυάστηκαν άψογα, με τον Ολλανδό να πλασάρει αλλά τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να αποκρούει. Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση του Γιαννιώτη και στο 89’, διώχνοντας σε κόρνερ το πλασέ του Πρίγιοβιτς , τον οποίο ο Μπίσεσβαρ έβγαλε σε θέση βολής με μια μοναδική κάθετη πάσα. Το σκορ παρέμεινε 1-0 κι ο Δικέφαλος πανηγύρισε μια εξαιρετικής σημασίας νίκη για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Λέοβατς (46’ Κίτσιου ), Κάνιας , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Κάμπος (87’ Κουλούρης ), Πέλκας , Αθανασιάδης (62’ Πρίγιοβιτς ).

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46’ Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (67’ Σαββίδης), Μπεν(84’ Βουκελάτος).

....................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Λέοβατς, (46 'Κίτσιου) Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος, (87' Κουλούρης) Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Αθανασιάδης (62' Πρίγιοβιτς) Αναπληρωματικοί: Mπρικιτς, Κίτσιου, Χατζηισαίας, Κάτσε, Χαρίσης, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, (46' Ταποκό) Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος, (67' Σαββίδης) Μπεν (84΄ Βουκελάτος) Αναπληρωματικοί: Μπαντής, Μπάλλας, Ταπόκο, Βουκελάτος, Σαββίδης, Τασουλής, Guihoata

Με διάταξη 4-2-3-1 ο Δικέφαλος

Γύρω στις 4.500 χιλιάδες αυτή τη στιγμή η προσέλευση.

Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα...

4ο λεπτό: Aναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πίσω από το κέντρο με καθαρά αμυντικές διαθέσεις

6ο λεπτό: Σουτ του Λέοβατς προσκρούει στα σώματα των αμυντικών του Πανιωνίου και συγκεκριμένα στον Οικονόμου.

13ο λεπτό: Έξυπνη προωθημένη μπαλιά του Μπίσεσβαρ, δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή ο Μάτος

18ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Πέλκα

28ο λεπτό: O Δικέφαλος έχει την κατοχή χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες

31ο λεπτό: Σουτ του Σιώπη, μπλοκάρει με άνεση ο Γλύκος.

35ο λεπτό: Kίτρινη στον Σιώπη για μαρκάρισμα στον Πέλκα

37ο λεπτό: Ωραία εκτέλεση φάουλ του Λέοβατς βρίσκει στο τείχος και καταλήγει κόρνερ.

44ο λεπτό: Tεράστια ευκαιρία που ξεκίνησε από εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Κλάους στα δεξιά που βρήκε τον Μάτος ο οποιός με την σειρά του τροφοδότησε τον Μπίσεσβαρ που στην κίνηση έστειλε λίγο άουτ την μπάλα

45ο λεπτό: Νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Κάμπος από σέντρα του Πέλκα να περνάει άουτ.

Τέλος ημιχρόνου

O Kίτσιου θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του Δικεφάλου

46ο λεπτό: O Kίτσιου περνάει στη θέση του Λέοβατς και ο Ταποκό στη θέση του Σιώπη

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος

54ο λεπτό: Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Πέλκα στη συμβολή των δοκών

55ο λεπτό: Kίτρινη κάρτα για θέατρο στον Μπεν

Αυξάνει την πίεση του ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο γκολ

58ο λεπτό: Kαλό σουτ του Μπίσεσβαρ πάνω από τα δοκάρια

61ο λεπτό: Kίτρινη στον Μασούντ

62ο λεπτό: O Πρίγιοβιτς στη θέση του Κλάους που έμεινε άσφαιρος για ένα ακόμη ματς

67ο λεπτό: O Kυριάκος Σαββίδης στη θέση του Καθάριου

68ο λεπτό: o Mασούντ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Μαλεζά

75ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με εξαιρετική ντρίμπλα αδειάζει τον αντίπαλο του και με αριστερό σουτ ανοίγει το σκορ με ένα γκολ ποίημα.

81ο λεπτό: Φοβερός συνδυασμός Μπίσεσβαρ-Κάμπος με τελικό αποδέκτη τον Ολλανδό που σουτάρει, και ο Γιαννιώτης με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

84ο λεπτό: Στη θέση του Μπεν ο Βουκελάτος

87ο λεπτό: Στη θέση του Κάμπος ο Κουλούρης

89ο λεπτό: Eκπληκτική ατομική ενέργεια του Μπίσεσβαρ που την κατάλληλη στιγμή δίνει την μπάλα στον Πρίγιοβιτς που σουτάρει, με τον Γιαννιώτη να αποσωβεί το 2-0

Τρία λεπτά ο επιπλέον χρόνος

Τέλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το pregame της αναμέτρησης... 

17:00 H αποστολή του ΠΑΟΚ φτάνει στο γήπεδο

  

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Γλύκος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Αθανασιάδης

17:35: H ομάδα του ΠΑΟΚ εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο για το τελευταίο ζέσταμα

Ελάχιστος ο κόσμος που βρίσκεται στις κερκίδες αυτή την στιγμή

Διαβάστε ακόμη...