Με κίνητρο την πρωτιά στα play offs!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (9/4) στο γήπεδο της Τούμπας τον ελλιπή βάζελο, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Με κίνητρο την πρωτιά στα play offs!

O αγώνας, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, και ραδιοφωνικά από το paokmania web radio. Η ομάδα μας καλείται να ξεπεράσει χωρίς απώλειες τον φορμαρισμένο βάζελο, έτσι ώστε να πάρει το τρίποντο και να γίνει το φαβορί για την κατάκτηση της 2η θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς αφού έχει 4 νίκες (Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΑΕΛ, Ατρόμητος) ενώ βρίσκεται πλέον στη 2η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 52 πόντους. Έχει ρεκόρ 41 γκολ υπέρ του και 17 κατά του και διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και την 4η καλύτερη επίθεση. Από την πλευρά του ο βάζελος στα 5 τελευταία παιχνίδια του έχει μαζέψει 13 βαθμούς έχοντας κερδίσει 4 παιχνίδια (Βέροια, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος) ενώ έχει και 1 ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή. Βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 1 βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ έχοντας συγκεντρώσει 51 πόντους. Έχει βάλει 42 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί άλλα 16. Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (έχοντας βέβαια και 9 πέναλτι υπέρ του), και την 2η καλύτερη άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στον σημερινό αγώνα ιδιαίτερες απουσίες αφού μόνες απουσίες θα είναι οι Πρίγιοβιτς (που κάθε μέρα ανεβαίνει και είναι καλύτερα), αλλά και ο φετινός άτυχος Μυστακίδης, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση, από τους οποίους τελικά θα ''κοπούν'' 2.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Ο βάζελος από την πλευρά του ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω καρτών, είτε λόγω rotation. O βάζελος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Mπεργκ και Κουρμπέλη οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης θα απουσιάσουν οι Λέτο, Λούντ και Κουλιμπαλί.

Ο Ουζουνίδης πήρε μαζί του στην αποστολή τους παρακάτω: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Μέστο, Χούλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Στάικος, Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης, Πίσπας, Μόλινς.

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως θα επιμείνει στο 4-3-3 που παρέταξε και στο Περιστέρι. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται και πάλι ο Μπρίκιτς. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στο κέντρο κατά πάσαν πιθανότητα θα παίξουν οι Κάνιας, Σάκχοφ και Μάτος. Στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα βρεθεί ο Κάμπος, αριστερά ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στυλιαράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Καλφόγλου (Θεσπρωτίας). Χρέη 4ου διαιτητή θα έχει ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Ο ΠΑΟΚ έχει αναμετρηθεί 62 φορές στην Τούμπα με τον βάζελο. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει την προϊστορία υπέρ του αφού μετράει 31 νίκες υπέρ του, 13 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα, ενώ ο βάζελος έχει 19 νίκες ...

Οι παίκτες μας πρέπει να αφήσουν στην άκρη του μυαλού τους το ματς του κυπέλλου, κάνοντας το καθήκον τους, κερδίζοντας τον βάζελο στη σημερινή αναμέτρηση προσπαθώντας να κυνηγήσουν την εξασφάλιση ακόμα ενός πόντου στα play-off. Ο σοβαρός και ψυχωμένος ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο του ... μισού βάζελο και να εδραιωθεί στη 2η θέση του πρωταθλήματος

Διαβάστε ακόμη...