Στους "Ζωσιμάδες" για το διπλό!

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Στους "Ζωσιμάδες" για το διπλό!

H αναμέτρηση με την οποία θα κλείσει η αυλαία της αγωνιστικής, θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σε δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι -μεταξύ των άλλων- επεσήμανε: «Σίγουρα περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Τούμπας. Καταρχάς θα είναι άλλες οι συνθήκες. Στην Τούμπα παίξαμε σε ένα παγωμένο γήπεδο, εκεί περιμένουμε η λάσπη να είναι περισσότερη από ότι το κανονικό γήπεδο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα πρέπει αρχικά να ξεκουραστούμε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε, να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε πίσω τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας».

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε στην 19μελή αποστολή τους: Γλύκο, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζά, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίση, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδη, Αθανασιάδη, Περέιρα, Κουλούρη. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Πρίγιοβιτς και ο τραυματίας Βελλίδης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα, εφόσον επιλεγεί το 3-5-2, αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Μαλεζάς- Κρέσπο- Βαρέλα στην άμυνα. Στα πλάγια της μεσαίας γραμμής οι Μάτος - Λέοβατς με τους Κάνιας-Τσίμιροτ-Σακχοφ ανάμεσά τους. Επιθετικό δίδυμο Μυστακίδης και Κουλούρης. Αν πάει σε 4-3-3, εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Μαλεζάς. Πάντως ρόλο στην επιλογή του συστήματος θα παίξει η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των "Ζωσιμάδων", ο οποίος τέτοια εποχή είναι συνήθως σε ... κατάμαυρο χάλι! 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Πετράκης  δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γαρουφαλιά και τον Ζάιρο που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Λίλα και Μπέριος. Ο ΠΑΣ αναμένεται να παίξει 3-5-2, με τους Πασχαλάκη, Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοζορώνη, Λίλα, Καρανίκα, Κούτρη, Κόντε, Μαμπουλού στο αρχικό του σχήμα.

Η ΚΕΔ όρισε τον Γκράνα του Συνδέσμου Θράκης να σφυρίξει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Καλφόγλου - Πυλαρινό, 4ο τον Κουτσιαύτη και παρατηρητή τον Σταθόπουλο. 

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας στα Γιάννινα, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...